Tepebaşı'ndan ESOGÜ öğrencilerine eğitim

Tepebaşı Belediyesi tarafından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencilerine, Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları Eğitmen Eğitimi verildi. Eğitime katılan üniversite öğrencileri, Eko-Okul programı kapsamına alınan okullardaki ilkokul ve ortaokul seviyesindeki öğrencilere eğitim verecek. 

Tepebaşı'ndan ESOGÜ öğrencilerine eğitim
banner127

 Tepebaşı Belediyesi, kentteki çocuklar ve gençler için sürdürülebilirlik ve iklim değişikliğine karşı farkındalık yaratacak etkinlikler gerçekleştirmeyi sürdürüyor.

 Tepebaşı Belediyesi sürdürülebilir kalkınma amaçları hakkında farkındalık yaratmak ve genç bireylere bu konu hakkında çözüm ürettirerek sürecin bir parçası olmalarını sağlamak amacıyla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencilerine yönelik düzenlenen Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları atölyesinin ardından gönüllü eğitmen olmak isteyen ESOGÜ Turizm Fakültesinden 20 öğrenci için Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları Eğitmen Eğitimi düzenlendi.

İlkokul öğrencilerine eğitim verecekler

 Sürdürülebilir kalkınma konusunda farkındalık yaratmayı, liderleri yetiştirmeyi, bu konuda aktif bir rol almaya teşvik etmeyi ve toplulukları harekete geçirmeyi hedefleyen eğitmen eğitimiyle katılımcılar, sürdürülebilir kalkınma amaçlarını öğrenme ve uygulama konusunda temel bilgi verildi. Konuyla ilgili eğitim alan üniversite öğrencileri, Eko-Okul programı kapsamına alınan okullardaki ilkokul ve ortaokul seviyesindeki öğrencilere eğitim verecek.  

 Konuyla ilgili destekleyici görsellerin kullanıldığı eğitimde, katılımcı öğrencilerin soruları da yanıtlandı. Konu hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar, 0 (222) 211 40 00 / 3351 - 3353 numaralı telefonlardan İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü yetkililerine ulaşabiliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30