Volkan Doğan'dan MHP'lilere mesaj!

Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan'dan yeni müjde: Eskişehir’e ikinci Millet Bahçesi, merhum Alparslan Türkeş’in adıyla kazandırılacak ve Şahin Tepesi’nde yapılacak.

Volkan Doğan'dan MHP'lilere mesaj!
banner127

Cumhur İttifakı’nın Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan, Beyaz TV’de Tahir Sarıkaya’nın Uyan Türkiyem programına konuk oldu. Doğan, Odunpazarı için projelerini anlattığı ve önemli açıklamalarda bulunduğu Beyaz TV ekranlarında ilk defa, tüm Türkiye’ye Eskişehir’e ikinci bir Millet Bahçesi kazandıracaklarını açıkladı. 

ALPARSLAN TÜRKEŞ MİLLET BAHÇESİ

Cumhur İttifakı’nın adayı olarak çıktığı bu yolda,  merhum MHP Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin, Eskişehir’deki yol arkadaşları ile omuz omuza yürümekten kıvanç duyduklarını söyleyen Volkan Doğan, Nabi Avcı Hocamız'ın Eskişehir'imize ilk Millet Bahçesi'ni kazandırdığını ve isminin verilmesine vesile olduğunu, yine Nabi Avcı Hocamızın himayelerinde Odunpazarı Şahin Tepesi’nde ikinci Millet Bahçesi yapılacağını ve bu Millet Bahçesi’ne de merhum Alparslan Türkeş’in isminin verileceğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2019, 22:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30