Yeni Akut'çular yetişiyor!

AKUT Eskişehir ekibindeki dalgıç sayısını artırma ve dalış tecrübelerini geliştirme için çalışmalar yapılıyor. İlk eğitimlerini havuzda yapan ekip bir sonraki hafta Kemer'e giderek deniz eğitimlerini tamamladı.

Yeni Akut'çular yetişiyor!
banner127

Bu amaçla AKUT Eskişehir ekibi, yaklaşmakta olan yaz mevsiminde Eskişehir'den geçen Porsuk Çayı'nda, kanal ve göletlerde meydana gelebilecek olan su kazalarına ve boğulmalara hemen müdahale edebilmek için planlamalar yapıyor. Var olan dalgıç sayısını artırmaya, bir yandan da dalış tecrübelerini her fırsatta geliştirmeye çalışılıyor.

AKUT Eskişehir ekibinden 6 gönüllü teorik ve pratik dalış eğitimlerini geliştirme amacıyla Antalya/Kemer’ de Eskişehir Çifteler Belediyespor Dalış kulübü eğitmeni Ömer Faruk Özen tarafından eğitimler verilmiştir. Kulüp üyeleri ile birlikte batık ve mağara dalışları yapmışlardır. Yaklaşan yaz aylarında Eskişehir ve çevresinde yaşana bilecek boğulma ve su kazalarına daha hızlı müdahale etmek için eğitimlerine devam etmektedirler. Böylelikle Akut Eskişehir ekibi bünyesindeki dalıcı sayısını 33'e çıkardı. Akut Eskişehir ekibinin her fırsatta eğitimlerine devam edecekleri belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2019, 17:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30