Aksi takdirde, Eskişehirspor yok olur

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal’ın düzenlediği basın toplantısında, Sosyal İşlerden Sorumlu Asbaşkanımız Harun Adıgüzel, Taraftardan Sorumlu Asbaşkanımız Mete Yılmaz, Teknik Direktörümüz Fuat Çapa, İdari Direktörümüz Ayhan Taşçı, ETB Başkanı Murat Diri ile ETB yönetim kurulu üyeleri Mehmet Şimşek ve Erkan Koca hazır bulundu.

Aksi takdirde, Eskişehirspor yok olur
banner127

“Eskişehirspor hepimizin” diyerek sözlerine başlayan Kulüp Başkanı Halil Ünal, “Kulübümüzün içinde bulunduğu mali sorunlar ne yazık ki devam ediyor. Bu sıkıntıdan kurtulmanın yolu, Süper Lig’e çıkmaktan geçiyor. Bizler, bunun için elimizden gelen mücadeleyi veriyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik kriz de, ne yazakki kulübümüzü olumsuz etkiliyor. Süper Lig’e çıkabilmek için sezon başında üst düzey bir kadroyu oluşturduk. Fakat, lisans tescil onayı alamadığımız için transferi açamadık. Altyapıdaki genç kardeşlerimiz ile mücadelemiz devam ediyor. Eskişehirspor hepimizin, büyük bir camia. Eskişehirspor’u yaşatabilmek için, Ocak ayına kadar büyük bir mücadele içine giriyoruz. Bunun için de, Yönetim Kurulu üyelerimizden Harun Adıgüzel, Mete Yılmaz, Kaan Ay, Hasan Tuç, Mehmet Kahya, Teknik Direktörümüz Fuat Çapa, ETB Başkanı Murat Diri ile ETB yönetim kurulu üyeleri Mehmet Şimşek ve Erkan Koca’nın da içerisinde bulunduğu bir İcra Kurulu oluşturduk. Tüm şehri Eskişehirspor’a sahip çıkmaya davet ediyoruz. Birlik ve beraberlikle zor günleri aşabiliriz. Aksi takdirde, Eskişehirspor yok olur.” dedi.

Öte yandan, Ocak ayı transfer döneminde transfer tahtamızın açılabilmesi için ilk ibranameleri veren eski Teknik Direktörümüz Samet Aybaba ile eski yardımcı antrenörümüz Güven Sabaz’a teşekkür eden Kulüp Başkanımız Halil Ünal, “Henüz imza vermeyen eski futbolcu ve teknik adamlarımızın da, Eskişehirsporumuzun yaşabilmesi ve varolabilmesi için aynı hassasiyeti göstermelerini bekliyoruz. Ayrıca, bu zor süreçte Kulübümüze destek olan Kongre üyemiz Gökhan Yıldırım’a da teşekkür ediyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2018, 13:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30