Biz hatayı 2013 yılında yaptık!

Eski yöneticilerden Nihat Çuhardar kongrede konuştu.

Biz hatayı 2013 yılında yaptık!
banner127

Çuhar konuşmasında şu ifadeleri kullandı. "Eskişehirspor Kulübü çok zor bir süreçten geçiyor. Halil Ünal, Erdal Şahbaz, İsmail Hakkı Gül, Aydın Begiter gibi isimlerle bir çalışma içerisine girmiştik. Eskişehirspor da bir birlik beraberlik ortamı oluşturmak için bir araya gelmiştik. Bu doğrultuda çalışmalar yaptık. Biz bu çalışmaları yaparken başka arkadaşların bir liste yaptığını ve bu konuda çok kararlı olduğunu gördük. Biz asla çift listeli bir seçim olsun istemedik. Biz En büyük hatayı 2013 yılında yaptık ve kongreye çift liste ile girdik. Bu kongrenin ardından Eskişehirspor'un çöküş dönemi başladı. Aday olan arkadaşın oluşturduğu liste ile seçime girmek istemesi kadar normal bir şey yok. Biz de kendisine saygı duyduk ve aday çıkarmadık.

Eskişehirspor'a görev almış eski yöneticiler olarak kendilerine her zaman destek olmaya hazırız.Bir aday çıkartmayarak kendilerinin önünü açtığımızı düşünüyorum.

Bu marka hepimizin ortak sevdası. Kendilerine her zaman desteğe hazırız ve başarılar diliyoruz. İnşallah Eskişehirsporumuzu layık olduğu yerlere taşırlar. Yöneticilik gerçekten zor bir görev. İnşallah Kaan Ay arkadaşımıza yapılanlar zamanla bu arkadaşımıza da yapılmaz. Yapılmamalı da. İnsanlar hem vakitlerinden hem de vakitlerinden harcayarak bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. İyi niyetli olarak çalışmaya çalışıyorlar. Tekrar başarılar diliyorum. Hayırlısı neyse o olsun."

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2019, 15:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30