Dündar Ünlü aday olmak istiyorsa...

Eskişehirspor İcra Kurulu ES TV'de Eskişehir'in Nabzı programının konuğu oldu. Murat Diri, Erkan Koca ve Mehmet Şimşek'in konuk olduğu programda taraftarlardan gelen soruları da cevapladılar...

Dündar Ünlü aday olmak istiyorsa...
banner127

Taraftarlardan gelen soruları da cevaplayan İcra Kurulu üyeleri Nadir Küpeli'nin aday olması konusunda, ya da başka bir ismin aday olması konusunda bir duyumunuz var mı sorusunu da cevapladı. Mehmet Şimşek, Murat Diri ve Erkan Koca bu soruya özetle, "Nadir Küpeli ismi daha önce hiç geçmedi. Sadece Nadir Küpeli için konuşmamamak lazım. Bütün oda başkanlarının kısıtlı yetkileri vardır. Kendi üyelerine veya bağlı oldukları yerlere sormadan hiç bir şey yapamazlar.  Bu isim ilk kez geçiyor. Eskişehirspor başkanlığı için değil ama kulübe yardım konusunda Sayın Küpeli ve diğer oda başkanlarının yardımları illaki olacaktır.

İcra kurulu olarak bizde adaylık konusunu basından takip ediyoruz. Bizimle temasa geçen olmadı. Kalbimizden geçen, kim aday olacaksa bir an evvel çıkıp aday olmasıdır. Bu şehrin bir an önce kenetlenmesi gerekiyor. Şu isim gelsin, bu ismi destekleriz falan demiyoruz. Ortak aday bile olabilir. Konu Eskişehirspor olduğu için biz her zaman desteğe hazırız.

Dündar Ünlü aday olmak istiyorsa bir an önce çıkıp kulübe gelsin. Böyle bir niyeti varsa hemen çalışmalara başlaması gerekiyor. Kamuoyunu ikilemde bırakmamak gerekiyor" cevabını verdi.

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2018, 01:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30