Eskişehirspor'dan bahsetmediler

TRT Spor ekranlarında yayınlanan ‘Hedef Süper Lig’ programında maçın özet görüntüleri hariç 10 dakika boyunca İstanbulspor - Eskişehirspor maçı konuşuldu. Ancak programda Eskişehirspor hakkında en ufak bir değerlendirme yapılmadı.

Eskişehirspor'dan bahsetmediler
banner127

Cüneyt Ersan’ın sunduğu Hayri Ülgen ve Deniz Kolgu’nun yorumculuk yaptığı spor programında maçın özet görüntüleri hariç 10 dakika boyunca İstanbulspor - Eskişehirspor maçı konuşuldu. İstanbulspor hakkında uzun uzadıya değerlendirmeler yapan yorumcular Eskişehirspor hakkında en ufak bir değerlendirme yapmadılar. Maçtaki kritik pozisyonları değerlendiren yorumcular Eskişehirspor’un penaltı beklediği pozisyonlara hakemin vermiş olduğu kararın doğru olduğunu söylediler. İstanbulspor’un kazandığı penaltıya da doğru denildi.

Maçın özet görüntüleri hariç 10 dakika maçı değerlendirip, Eskişehirspor hakkında en ufak bir yorum yapılmaması dikkatlerden kaçmadı.
 

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2020, 19:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
Furemen
Furemen - 3 yıl Önce

Daha bunlar iyi günlerimiz.Ne bekliyorduk ki?

Murat Erten
Murat Erten - 3 yıl Önce

Adamlar doğru olanı yapmışlar. Eses adına konuşulacak bir şey, tartışılacak pozisyonlar olmadı ki ne konuşsunlar. Çıkarsın çatır çatır futbol oynarsın gol vuruşları yaparsın, ceza alanında pozisyonlara girersin düşürülürsün o zaman yorum yaparlar. Duygusal yaklaşımları yorum yapmayı bırakın artık. Eldeki hamur bu. Bu çocukların kapasitesi maalesef bu kadar.

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30