Eskişehirspor için projelerim hazır!

Odunpazarı Belediyesi Başkan adayı Volkan Doğan ES TV'de Vaziyet programının konuğu oldu.

Eskişehirspor için projelerim hazır!
banner127

Volkan Doğan Eskişehirspor ile alakalı olarak, "Eskişehirspor bizim sevdamız. Orta okula giderken hiç unutmuyorum eski stadyumda açık tribünde o soğukta çok maç izledik. Cebimizdeki para bilet almaya yetmediği için maça gelen ağabeylerden rica ederken kapıdan bizi geçirirlerdi. Olmazsa maçın son 15 dakikası kapılar açılacak diye beklerdik ve açılınca da girerdik. 15 dakikada olsa orada bulunup Eskişehirspor desteklerdim. Siyah Kırmızı sevdayı gönlünde hissetmiş bir kardeşinizim. O tribünlerde bağırmış, tribün fark etmeksizin o heyecanı yaşamış ve oralardan gelen bir çocukluk geçirdim ben. Maça giremezsek kapılar açılıncaya kadar o duvarların aralıklarından maçı takip ediyorduk. Çok sesimin kısıldığını bilirim. Eskişehirspor benim için çok değerli ve önemli. Bu sebeplerden Eskişehirspor üzerinden popülizm yapmayı da doğru bulmuyorum. Her sabah uyandığımızda gazetelerde Eskişehirspor haberlerini okuyarak büyüdük. Küçüklüğümde Eskişehirspor için ne kadar hassassam şimdi de o kadar hassasım.

Eskişehirspor'un Antalya'da Göztepe'ye kaybettiği final maçında tribündeydim. O gece yaşanan bazı olaylar nedeniyle açıkçası ekonomik problemleri de bildiğim için Eskişehirspor'a bir süreliğine ara verdim. Maçlara da gitmedim, kongrelere de gitmedim. İş başka yerlere gitmiş, siyasal bir zemine kaymıştı. Ekonomik anlamda önlemlerin alınması gerekiyor ve yönetim şeklinin değişmesi gerekiyordu. Kalıcı kaynakların üretilmesi gerekiyordu. Bir ilçe başkanı olarak oraya giderek popülizm yaparak bu işi çözemeyeceğimi bildiğim için bu işi şehrin büyüklerine, milletvekillerine ve yerel yöneticilere bıraktım. O süreçten bugüne kadar olan süreci ön gördüğüm için 10 kilo makarna, 5 kilo zeytin ile şu kadar destek verdim deyip şu kadar destek vereceğim deyip sonra bütçemiz yok diyenlerden değilim.  

Eskişehirspor'u çok yakından takip ediyorum. Eskişehirspor'a kalıcı kaynaklar yaratılmalı. Kulübümüzü geleceğe taşıyacak mali yapıya kavuşturacak bilgiye, tecrübeye ve ikili ilişkilere ihtiyacımız var. İnşallah AK Parti Büyükşehir Belediyesi ve diğer ilçe belediyelerini aldığında nasıl yapıldığını herkese göstereceğiz. Ben Odunpazarı Belediyesi Başkan adayı olarak Eskişehirspor'un mali yapısına kalıcı ve istikrarlı bir şekilde gelirler getirecek projeler üzerine çalıştım ve hazır durumda. İnşallah seçimi kazandıktan sonra bu projeleri hayat geçireceğiz.

Es Store üzerinden bana sallamalarını çok komik buluyorum.  Ben siyasete girmeden önce Es Store'un işlerini yapıyordum. Biz bunu aldık çünkü Eskişehirspor bu store işinden zarar ediyordu. Zarar ettiği için alıp işlettik ama biz de zarar ettik. Şimdi işletenler de zarar ediyor. Es Store'dan bir şey kazanmak mümkün değil. Bu Store işi bir hizmettir ve biz de hizmet edebilmek için bu işi yaptık. Kamuoyunda bu konu çok suistimal edilince de devretme kararı aldık, aylarca alacak kimse bulamadık. Yurtdışından bir ağabeyimiz geldi ve devrettik. Bu Store işinden Eskişehirspor'da, özel işletmelerde zarar etmiştir." dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2019, 13:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30