Eskişehirspor iyiye gitmiyor

ES TV'de yayınlanan Vaziyet programının konuğu olan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt kendisine yöneltilen soruları cevaplandırdı.

Eskişehirspor iyiye gitmiyor
banner127

Eskişehirspor hakkında da yorum yapan Kazım Kurt programda özetle, " Geçtiğimiz aylarda Eskişehirspor için yaptığım açıklamalar nedeniyle kırılanlar olmuş. Eleştirelimden rahatsız olan varsa özür dilerim. Kişisel olarak kimseyi suçlamak istemedim. Ben olaylara kurumsal bakıyorum. Eskişehirspor yanlış yönetildiği için bu hale gelmiştir. Ben o gün kabahatli şu kişidir diye bir şey de demedim. Üzerine alınanlar olmuş ama ben kişisel olarak kimseyi heef göstermedim.

Ben çocukluğumdan beri Eskişehirsporluyum. Es Es kaybedince ben de çok üzülüyorum. Son zamanlarda Eskişehirspor üzerinden siyaset yapmaya kalkanlar bizi üzdü. Ben de bu sebeple o kelimeleri kullandım. Ben Odunpazarı Belediye Başkanı olana kadar Eskişehirspor'a üye olmadım. Bunu bile isteye yaptım. Çünkü ben bir politikacıyım. Eskişehirspor üzerinden siyaset yapmayı hiç bir zaman düşünmedim. Milletvekili olduğum zamanda üye olmak istemedim. Ne zaman Odunpazarı'nın yani 400 bin kişinin başkanı oldum o zaman üye olabilirim dedim. Üye olmam da gerekiyordu. Üye değilken de kongrelere hiç müdahale etmedim. Davet ettiler ben de gidip şahsi düşüncelerimi anlattım. Üye olduktan sonra da oy kullanmaya gittim.

Eskişehirspor'un yöneticiliğini parti kulislerinde yapacaksınız, Parti yöneticilerini Eskişehirspor yönetimine sokacaksınız. Politika olmayacak. Sonra biz eleştirince de suçlu biz oluyoruz. Bizi Eskişehirspor üzerinden siyaset yapmakla itham ediyorsunuz. Şık ve doğru davranışlar değil. Ben Kulüp Başkanıyla da yöneticilerle de görüşürüm. Benim kimseyle sıkıntım yok. Eskişehir'in çocuğuyuz. Herkes birbirini görüyor, tanışıyor. Halil Ünal ile bugün tesadüfen bir cenaze de denk geldik.

Eskişehirspor iyiye gitmiyor. 15 gün gibi kısa bir süre kaldı. Bu işi kim çözecekse bir an evvel çözmeli. Biz elimizden gelen desteği verdik. Elimizden gelen başka bir destekte yok. Kimse boşuna alınganlıkta yapmasın. Bende çok üzülüyorum" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2018, 23:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30