Fenerbahçe’nin Bilal Ceylan’ı istediğini biliyorum

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, Radyospor’da yayınlanan ‘Anadolu Ateşi’ programında Salim Manav’ın sorularını yanıtladı.

Fenerbahçe’nin Bilal Ceylan’ı istediğini biliyorum
banner127

Küme düştükleri için çok üzgün olduklarını dile getirerek sözlerine başlayan Mustafa Özer programda özetle şu ifadeleri kullandı.

TFF 2.LİG KOLAY BİR LİG DEĞİL
“Eskişehirspor ile 1 yıl daha sözleşmem var. Ben Eskişehirspor’a yazılı sözleşme ile değil, gönülden bağlıyım. Eskişehirspor’da savaşmaya devam edeceğiz. TFF 2.Lig elbette kolay değil. Elimizdeki mevcut kadroyu korumak istiyoruz. Yeni sezonda en iyi şekilde mücadelemizi vereceğiz.

KADRONUN YÜZDE 80’İ İLE ANLAŞMAMIZ GEREKİYOR
Sözleşmesi sona eren futbolcular ile yönetim kurulumuz görüşmelerini devam ettiriyor. Ben yönetim kurulumuza güveniyorum. Sözleşmesi devam eden oyuncularında yaş ortalaması gerçekten çok düşük. Yeni sezon çalışmaları öncesinde kadromuzun netleşmesini bekliyorum. Sözleşmesi sona eren oyuncuların yüzde 80’i ile anlaşmamız gerekiyor. Bizi gerçekten çok zor bir lig bekliyor. 

FENERBAHÇE’NİN BİLAL’İ İSTEDİĞİNİ BİLİYORUM
Bilal Ceylan gerçekten çok yetenekli bir sağ bek oyuncusu. 2003 doğumlu ve Türk futboluna önemli hizmetler edebilecek bir isim. Dikine oynayabilen, etkili ortalar açabilen, tabir-i caizse dan dun oynamayan bir oyuncu. Eğitim çağında olan, geleceği çok parlak bir oyuncu. Eksikleri var mı var. 16-17 yaşında bir oyuncunun eksikleri olması son derece normal bir durum. Ama kendini geliştirdikçe adından çok faha fazla bahsettirecektir. Bilal’i isteyen birçok takım var ve bu takımlardan birisi de benim bildiğim kadarıyla Fenerbahçe… Fenerbahçe’nin Bilal Ceylan’ı istediğini biliyorum.

6-7 OYUNCUMUZUN CİDDİ TALİPLERİ VAR
Bilal Ceylan, Metehan Altunbaş, Buğra Çağlıyan, Doğukan Ünal gibi isimlere ilgi gösteren kulüpler elbette var. Şu an kadromuzda bulunan 6-7 oyuncunun ciddi talipleri var. Ülkemizde kulüplerin içerisinde bulunduğu maddi durumlar belli. Kulüplerin genç ve yetenekli futbolculara yönelmesinden daha normal birşey yok. Transfer teklifleri kulübümüze iletilir. Yöneticilerimiz de kulübün yararı için, oyuncunun geleceği için en uygun karar neyse o kararı alır ve uygular. 

OYUNCULARIMLA GURUR DUYUYORUM
Sezonun ilk yarısında U17 takımında forma giyen oyuncularla ligi tamamladık. Ben oyuncularımızın saha içerisinde göstermiş oldukları performanslar nedeniyle gurur duyuyorum. 

MEHMET ÖZCAN ÇOK DÜZGÜN BİR FUTBOLCU
Mehmet Özcan alacakları için TFF’ye başvurmuştu. Eskişehirspor’a verilen sürenin son gününde yöneticilerimiz ceplerinden para toplayarak Mehmet’in alacağını ödedi. Eskişehirspor ile 1 yıl daha sözleşmesi var. Çok talipleri olduğunu biliyorum. Mehmet karakterli, düzgün bir insan ve futbolcu. Eskişehirspor’a hizmetler etmiş bir isim. Herhangi bir takıma transferi gerçekleşmezse seneye yine bizim takımımızda forma giyecek.

ESKİŞEHİR KENTİ BU TAKIMA SAHİP ÇIKMALI!
Eskişehirspor’un yaşaması lazım. Eskişehir kenti lütfen Eskişehirspor’a sahip çıksın. Çok büyük borcumuz yok. Bu zor günleri hep birlikte aşabiliriz. Eskişehirspor bu kentin en büyük markası. Eskişehirspor’un yok olmaması lazım. Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Onlar bizim her zaman yanımızda. Ama bu kulübün yaşayabilmesi için çok daha büyük desteklere ihtiyaç var.”

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30