Kesin olarak anlaşıldı diye birşey yok

Fenerbahçe, Trabzonspor, Kayserispor, Kasımpaşa ve LASK Linz’in talip olduğu Metehan Altunbaş konusunda Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören’den açıklama geldi.

Kesin olarak anlaşıldı diye birşey yok
banner127

Teklifleri doğrulayan Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören, “Metehan için henüz hiçbir kulüp ile net olarak anlaşmış değiliz. Görüşmeler devam ediyor. Avusturya Takımı LASK Linz Metehan’ı kadrosuna katmayı gerçekten çok istiyor. Yaklaşık üç aydır Metehan için bizimle temas halindeler. Gönlümüzden geçen bonservis bedelini kendilerine ilettik. Onlar da bize bir teklif sundu. Onların teklifi ile, bizim istediğimiz bedel arasında önemli bir fark var. Eskişehirspor’un menfaatleri doğrultusunda hareket etmeye çalışıyoruz. Kesin olarak anlaşıldı diye birşey yok. Çıkan haberleri ben de okudum. Bizim oyuncumuz henüz 17 yaşında ve potansiyelli bir oyuncu. İstediğimiz rakamlara yaklaşan herhangi bir kulüp olmadı. Bir anlaşma sağlanırsa kamuoyunu bilgilendiririz. Tekrar ediyorum, Metehan için teklifler var ancak net bir anlaşma yok.”
 

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2020, 01:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
26 ES
26 ES - 4 yıl Önce

başkan artık bırakın bu palavraları. her gün farklı farklı konuşuyorsunuz .Acemisiniz. acemice kulüp yönetilmez. Sizde kulüp yönetecek ne vizyon ne para var. En güzeli istifa etmeniz

Cihan Günaydın
Cihan Günaydın - 4 yıl Önce

Bütün futbolcular tek tek gidiyor Acaba 2 ligde yönetimmi çıkıp top oynayacak

26 ES
26 ES @Cihan Günaydın - 4 yıl Önce

aynen arkadaşım. Sanırım Mustafa başkan başta olmak üzere yönetim ve hoca oynayacak....

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30