Nefer'den sağduyu çağrısı!

Eskişehirspor taraftar grubu Nefer, TFF 3. Lig'in 21. haftasında oynayacağı Yeni Altındağ Belediyespor maçı öncesi Göztepe taraftarı ile muhtemel karşılaşma konusunda sağduyulu davranılması çağrısında bulundu.

Nefer'den sağduyu çağrısı!
banner127

Nefer'in sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Eskişehirspor'un maçı ile aynı gün Gençlerbirliği-Göztepe maçının yapılacağı, İzmir'den yola çıkan Göztepe taraftarı ile yolda karşılaşma ihtimalinin bulunması nedeniyle tarafların birbirine sağduyulu davranması gerektiği ifade edildi. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

 “Haftasonu Ankara'da Osmanlı Stadyumu’nda Hacettepe maçına deplasmana gideceğiz. Aynı gün aynı ilçede Gençlerbirliği Göztepe maçı da oynanacak ve İzmir'den çok sayıda Göztepe tribünlerinden arma sevdalısı bu maç için yola çıkacak. Bizlerde Eskişehir'den yola çıktığımızda yolda karşılaşmamız olası bir ihtimaldir. Göztepeli arma sevdalılarının sevdalarının bu şartlarda peşinden gittikleri binlerce kilometre emeğe saygımız olduğunu sadece Göztepe değil tüm arma sevdalılarının aynı zorluklarla tribün kovaladıklarını biliyoruz. Son yıllarda deplasman yolunda karşı karşıya gelen tribünlerin birbirine olan saldırgan tutumunu tasvip etmediğimizi ve yanlış bulduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Hepimiz farklı renklerin ortak davasını yaşayan tribün çocuklarıyız. Bizler bu bilinçle ve herkesin verdiği emeğe saygıyla yolda kalan veya yolda denk geldiğimiz Göztepeli arma sevdalısı arkadaşlarımızın bir ihtiyacı varsa yardımcı olacak, tesislerde denk geldiğimizde ellerini sıkacağız. Bu kar kış yollarda kendimiz gibi armasının peşinden koşan tüm tribün çocuklarına ihtiyaç halinde yardımcı olacağız. Bizler Eskişehir halkına ve Eskişehirspor tribünlerine yakışır şekilde sorumluluk alacağız.”

 Öte yandan Eskişehirspor ve Göztepe, 2017 yılında Antalya’da TFF 1. Lig Play-off finalinde karşı karşıya gelmiş, maça taraftar olayları damga vurmuştu. 

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2023, 16:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30