Osman Taş'tan Büyükerşen'e eleştiri!

Eskişehirspor Başkanı Osman Taş görevi bırakmanın arefesinde Yılmaz Büyükerşen'i eleştirdi...

Osman Taş'tan Büyükerşen'e eleştiri!
banner127

Sabah Gazetesine konuşan Eskişehirspor Başkanı Osman Taş, "Eskişehir'in tarihe karışmaması için yaptığımız tüm girişimler sonuçsuz kaldı. Şehrin ileri gelen iş adamları ve sanayicilerinin yanı sıra belediyeden de talebimize olumsuz yanıt geldi. 5 milyon TL'ye sorunumuz çözülebilir ancak yaptığımız görüşmelerde Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen Eskişehirspor'a destek vermeyeceğini söyledi" dedi.

Siyah Kırmızılıların yardım talebine karşılık belediyenin sadece 26 forma aldığını ifade eden Taş, "Gerçekten utanç verici bir durum. Önceki yönetimlerin hatasını bütün Eskişehir ödememeli. Belediye isterse bugün ihtiyacımız olan bu desteği sağlar ama onlar sadece 26 forma alarak destek vermeyi kestiler" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2019, 16:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
Coco69
Coco69 - 5 yıl Önce

Osman tas buyukerseni elestirecek en son kisi sensin Yilmaz hoca decen sene transfer sorunu olmasin diye 750.000 verdi Yoneticiler ne yapti 1/5 odediler gerisi paranin pic oldu Hikaye okumayin Yedek yoneticiler Dahil 40 kisi idiniz Madem eskisehir icin talip oldunuz neden herkes cebimden 100.000 tl koymadiniz 5 mly bitecek is ise buyryn bitirin hikaye okuyup ona buna bok atmaiayiniz

ess
ess - 5 yıl Önce

büyükerşen'i bir çoğumuz eleştiriyoruz. eleştirilerimizin çoğu da haklıdır. ama onu eleştirecek en son kişi de sensin. kusura bakma. "bizim kimseye ihtiyacımız yok, dilenme yok, paramız var, projelerimiz var" gibi ifadeleri sen kullanmadın mı? şimdi sen söyle, formalardan gelen para kulübe mi gitti cebine mi? sen de seni kim getirdiyse o da düşün eskişehirsporun yakasından. transferi açtıran adamı yediniz, size kim güvenecekti zaten? ya saftır, ya da menfaati vardır. artık kim getirdiyse seni, bu aralar sus pus.

Dede
Dede - 5 yıl Önce

El seyiyle sey olmaz diyo büyüklerimiz biliyonuz demi eee neden cebinizde para elinizde proje yokda baskan oluyonuz ben baskan olim herkez para versin borclari odeyin ben yoneteyim heee oldu neden sirketlesme yapilmiyor profesyonel yonetici yonetmiyo yonetim alacaktan ve borcdan sorumlu olmuyo neden neden baskana gittim para vermedi diyonuz neden versin eskisehirin alt yapi sorunu bittide sira spor kulubunu kurtatmayami geldi benim vergim oraya aktarılamaz

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30