Pirana gibi olacaklar pirana

Eskişehirspor Kulüp Başkanı mustafa Akgören'den futbolcular hakkında önemli açıklamalar geldi.

Pirana gibi olacaklar pirana
banner127

"İnanın çok daha güzel şeyler olacak. Siz bu takımı 3 hafta sonra seyretmeye başlayın. 18 kişilik kadromuz da bulunan futbolcularımızın hepsinin maç eksiği var. Aralarında bir kaç isim hariç düzenli oynayan futbolcu yok. Şimdi bu açığı kapatıyorlar. Geçen sezonun ilk yarısında oynayan futbolcular ikinci yarıda çok az oynadı. Bu sezonun ilk yarısında oynayanlar ortada. Ama şimdi düzenli oynama fırsatı buldular. İnanın çok çok daha iyi olacaklar.

Moral motivasyon olarak çok düşmüş futbolcular artık yeniden parlamaya başladı. Kamp süreci ve sonrasında her gün üzerine koyarak yollarına devam ediyorlar. Ligin son bölümüne doğru pirana gibi olacaklar pirana. Rakip takımlara nefes aldırmayacaklar.

Ben bu saatten sonra bu takımın çok fazla mağlup olacağını düşünmüyorum. Bu takım kolay kolay maç kaybetmez. Keçiörengücü ve Bursaspor gibi deplasmanlardan 6 puan çıkartmış bir kadrodan bahsediyoruz. Bana göre ligin en zor deplasmanları. Bursaspor deplasmanı bütün takımlara çok zor bir deplasmandır. Bursaspor ezeli rakibimiz, ebedi dostumuzdur. Orası ayrı. Ama herkesin fark olur dediği bir ortamda destan yazdılar.

Kalan bütün maçlarımızın hepsi birbirinden zorlu geçecek. Bir tane bile kolay maçımız yok. Altınordu bitecek Menemen başlayacak. Menemen bitecek Hatayspor maçı gelecek. Hepsi birbirinden zor final gibi maçlar."
 

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2020, 14:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30