Siz sadece saha içerisine odaklanmaya çalışın

Eskişehirsporlu futbolcular dün akşam yemeğini Kocatepe Kahve Evi’nde yediler. Bir dönem Eskişehirspor’da yöneticilikte yapan Mustafa Akgören’in yaptığı konuşma geceye damgasını vurdu.

Siz sadece saha içerisine odaklanmaya çalışın
banner127

Mustafa Akgören ve Kerem Akgören kardeşlerin sahibi olduğu Kocatepe Kahve Evi’nde Eskişehirsporlu futbolcular dün akşam yemeğinde bir araya geldi. Futbolcular Eskişehir’in eşsiz lezzetlerinden Balaban Köftenin de tadına baktı.

Mustafa Akgören yemeğin ardından futbolculara kısa bir konuşma yaptı. Akgören konuşmalarında, “1,5 yıldır ne şartlar altında mücadele ettiğinizi bütün Eskişehir biliyor. Öncelikle bilmelisiniz ki sizinle gurur duyuyoruz. Bizler size inanıyor ve güveniyoruz. İçiniz rahat olsun. Önümüzde bir kongre süreci var. İllaki birileri yönetime seçilecek ve size ödenmesi gereken ödemeler yapılacaktır. Siz sadece saha içerisine odaklanmaya çalışın. Bugün bu yemekte bizler sizi misafir ettik ancak kapılarımız size her zaman açık. Hepinize afiyet bal şeker olsun”  ifadelerini kullandı.

Yemeğin ardından Teknik Direktör Coşkun Demirbakan ve Kaptan Sezgin Coşkun bu nazik organizasyondan dolayı Mustafa Akgören ve Kerem Akgören’e teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2019, 14:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30