Taraftarlardan Ayyıldız'a çağrı

Binlerce Eskişehirspor taraftarı sosyal medya üzerinden Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız’a sesini duyurmaya çalıştı. #ValiBABA etiketi ile 20 binden fazla paylaşım yapıldı.

Taraftarlardan Ayyıldız'a çağrı
banner127

Spor Toto 1.Lig’e veda eden Eskişehirspor’da camiada yeni başkan kim olacak soruları sorulmaya başlandı. Siyah Kırmızılı camia 4 Haziran tarihinde kongreye gidecek. Nebi Hatipoğlu ve Kaan Ay isimleri geçse de, iki isminde şehirden maddi destek gelmediği sürece aday olmadığı düşünmediği gelen bilgiler arasında. 
 
Eskişehirspor taraftarları da önümüzdeki sezon TFF 2.Lig’de mücadele edecek olan takımlarının şampiyonluğa oynamasını istiyor. FIFA dosyalarının çözülmesi, transfer tahtasının açılması ve şampiyonluğa oynayacak bir kadronun kurulması adına 25-30 milyon liralık bir kaynağın yaratılması gerekiyor. Taraftarlarda bu gelişmeler üzerine Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız’a sosyal medya üzerinden çağrıda bulunmakta buldu. 20 binden fazla kez #ValiBABA etiketinin yazılı olduğu paylaşım ile Erol Ayyıldız’ın Eskişehirspor’a sahip çıkması için çağrı yapıldı. Paylaşımlar nedeniyle #ValiBABA etiketi gün içerisinde Türkiye’nin en çok konuşulan konuları arasına girdi. #Eskişehirspor etiketi de kısa bir süreliğine gündemdeki yerini aldı.
 
Erol Ayyıldız’ın şimdilik konu ile alakalı olarak açıklama yapmış değil. Vali Ayyıldız son olarak kulüp tarafından başlatılan ‘Eskişehirspor Hatıra Ormanı’ projesinde ilk fidanın dikimini gerçekleştirmişti.

 

YORUM EKLE
YORUMLAR
furemen
furemen - 3 yıl Önce

Sonuç?Bu haber mi oluyor şimdi?Ya valiye gidip sordunuz mu aradınız mı ne düşünüyor yada bir şey yapacak mı?Haber budur.Herkesin bildiği şeyi yazmak da ne biliyim...

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30