Bakan Yardımcısına tepki yağıyor!

İki askerimizin donarak şehit olduğu bölgeye giden İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy'un lüks kaşkolu sosyal medyanın gündemine oturdu.

Bakan Yardımcısına tepki yağıyor!
banner127

Louis Vuitton marka saf kaşmirden kaşkolun piyasa fiyatının 4 bin 500 lira olduğunu öğrenen vatandaşlar, Ersoy'u eleştirdi.

2 ASKERİMİZİN ŞEHİT OLDUĞU BÖLGEYE GİTTİLER

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Tunceli'nin Nazımiye ilçesi kırsalında yürütülen operasyon sırasında kötü hava koşulları nedeniyle iki güvenlik görevlisinin donarak şehit olduğu bölgeye giderek incelemelerde bulundu. Helikopterle bölgeyi inceleyen Ersoy, daha sonra Nazımiye Kaymakamlığı ve Tunceli Valiliğini ziyaret etti.

KAŞKOLUN PİYASA DEĞERİ 810 DOLAR

Bakan Yardımcısı Ersoy'un bu ziyaretlerdeki giyim tercihi de dikkat çekti. Ersoy'un omzundaki kaşkolun Louis Vuitton marka olduğu ortaya çıktı. Saf kaşmirden yapılan özel koleksiyon ürünü kaşkolun piyasa fiyatının da 810 dolar yani yaklaşık 4 bin 500 bira olduğu gözlendi.

2 ASKERİMİZ TUNCELİ'DE DONARAK ŞEHİT OLMUŞTU

Tunceli'nin Nazımiye ilçesi Sarıyayla köyü kırsalında operasyona çıkan Jandarma Özel Harekât (JÖH) timindeki uzman çavuşlar Asım Türkel ve Çavuş Ferruh Dikmen donarak şehit olmuştu.

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2018, 11:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30