Erdoğan’dan helikopter açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, helikopter kazası şehitlerinin ailelerine başsağlığı diledi.

Erdoğan’dan helikopter açıklaması
banner127

İstanbul Sancaktepe’de askeri bir helikopter düştü, 4 asker şehit oldu bir asker ise yaralandı. Helikopterin eğitim uçuşu sırasında düştüğü belirtildi. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, helikopterin düşüşüne ilişkin soruşturma başlatırken, Milli Savunma Bakanı Akar, Sancaktepe’de incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada “Maalesef 11.02’de helikopterle irtibat kesilmiştir. İki subay ve astsubayımız şehit olmuşlardır. Uzman çavuşumuzun ameliyatı yapılmaktadır. Acil iniş çabasına girmişler ve kimseye zarar vermemek için büyük çaba göstermişlerdir” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası Uyuşturucu Politikaları ve Halk Sağlığı Sempozyumu’nda konuşuyor. 4 askerimizin şehit olduğu Sancaktepe’deki helikopter kazasıyla ilgili açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şehitlerimizin ailelerine başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağolsun” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın şunları söyledi:

“MİLLETİMİZE BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUM”

Bu sabah elim bir helikopter kazasında kaybettiğimiz askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerimize şifa diliyoruz. Şehitlerimizin ailelerine Türk Silahlı Kuvvetleri’ne milletimize baş sağlığı dileklerimi iletiyorum.

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2018, 13:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30