Gündemden düşmeyen olayda beklenen karar çıktı!

Kızını 6 yaşındayken evlendirdiği iddiasıyla gözaltına alınan Hiranur Vakfı kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel ve küçük kızla evlendiği öne sürülen Kadir İstekli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Gündemden düşmeyen olayda beklenen karar çıktı!
banner127

Günlerdir ülke gündeminde yer alan 6 yaşındaki çocuk gelin olayının ardından dün haklarında yakalama emri verilen Hiranur vakfı kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel ve Kadir İstekli, bugün gözaltına alınmalarının ardından sevk edildikleri mahkemede çıkan karar ile tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 İstanbul Anadolu 2. Ağır Ceza Mahkemesi, sanıklar Yusuf Ziya Gümüşel ve Kadir İstekli hakkında üzerlerine atılı suçun vasıf ve mahiyeti, atılı suçun katalog suçlardan olması, bilirkişi raporu, bu suç için yasada ön görülen alt ve üst sınırları, bu nedenle oluşan kaçma şüphesi ve mevcut delil durumu nedeniyle ayrı ayrı tutuklanmalarına yönelik haklarında yakalama emri çıkartılmasına karar verdi.

 Kararın ardından harekete geçen polis, önce Kadir İstekli'yi Pendik'te, daha sonra ise baba Yusuf Ziya Gümüşel'igözaltına aldı. İstekli ve Gümüşel, bugün sevk edildikleri Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'nda tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30