O Ses camiası yasta!

O Ses Çocuklar yarışmacısı Nazar Nur Kaya hayatını kaybetti. Sesiyle herkesi büyüleyen küçük yıldız Nazar Nur Kaya kimdir, neden öldü? Ölüm sebebi nedir? Nazar son yolculuğuna uğurlandı. Başsavcılıktan açıklama geldi.

O Ses camiası yasta!
banner127

Müslüm filminin yıldızı Şahin Kendirci, O Ses Çocuklar yarışmasındaki arkadaşı Nazar Nur Kaya'nın hayatını kaybettiğini Instagram hesabından duyurdu.

Şarkı yarışması O Ses Çocuklar'ın unutulmaz isimlerinden Nazar Nur Kaya mide bulantısı şikayetiyle gittiği hastanede hemşirenin yaptığı yanlış iğne nedeniyle damarlarının zarar görmesiyle yoğun bakıma alınmıştı. İl Sağlık Müdürlüğü Nazar Nur Kaya'nın SLE hastalığı nedeniyle hayatını kaybettiğini açıkladı. Öte yandan Nazar'ın ailesi Ailesi, bir televizyon kanalında katıldığı ses yarışması ile de tanınan kızlarının yanlış iğne sonucu öldüğü iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu. Savcılık cenazenin otopsi için Adli Tıp Kurumuna kaldırılmasına karar verdi. Kayanın cenazesi dün akşam Adli Tıp Kurumuna getirildi.  Bugün yapılan otopsi sonrası cenazesi aileye teslim edildi. 

"BU SABAH CANIM ÇOK YANIYOR"

O Ses Çocuklar yarışmasıyla tanınan ardından Müslüm filmiyle büyük ses getiren Şahin Kendirci, arkadaşı Nazar Nur Kaya'nın hayatını kaybettiğini "Bu sabah canım çok yanıyor. Yarışmadan arkadaşım ve can kardeşim Nazarımız bir hastane ihmali yüzünden kaybettik. Nur içinde uyu melek kız" paylaşımıyla duyurdu.

Acun Ilıcalı, Hadise ve Murat Boz'dan Duygusal Paylaşım

TV8 kanalında yayınlanan O Ses Çocuklar programında yarışmacı olarak katılan Nazar Nur Kaya'nın hayatını kaybetmesi Acun'u da derinden üzdü. Acun Ilıcalı, küçük yarışmacısı için baş sağlığı mesajı paylaştı. Hadise de , bir dönem "O Ses Çocuklar" yarışmasına katılan Nazar'ın hayatını kaybetmesinin ardından duygusal bir paylaşımda bulundu.

NAZAR NUR KAYA KİMDİR

Nazar Nur Kaya 2014 yılının Temmuz ayında TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye Çocuklar'da yarışmıştı. Nazar Nur, sesiyle tüm jüri üyelerini kendine döndürmeyi başarmıştı. Kaya, Sibel Can'ın seslendirdiği Padişah şarkısıyla popüler olmuştu. Murat Boz ile aynı sahneyi paylaşmıştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30