Size bu kadar mı endişe veriyorum

FOX Ana Haber sunucusu Fatih Portakal canlı yayında hakkında yapılan eleştiriler ve haberler için kısa bir açıklama yaptı.

Size bu kadar mı endişe veriyorum
banner127

Fatih Portakal programda, "Hakkımda bazı insanlar suç duyurusunda bulunmuş. Haklarıdır saygı duyarım. Savcı çağırınca gider ne anlatmak istediğimizi söyleriz. Olayın nerelere çekildiği anlatırız. Önünü arkasını kesip, kendi düşüncelerine niyet katarak anlatmalarına çok üzülüyorum. Benim ö günkü konuşmam 1 dakika 14 saniye sürüyor. Ne söylediğim belli ve A'dan Z'ye kadar hepsi kayıt altında.

Size bu kadar mı endişe veriyorum. Yandaş medyaya sesleniyorum. Haberlerimiz ben ben bu kadar mı korkutuyor sizleri. Eleştirebilirsiniz. Saygı duyarım. Tek korktuğum nokta. Canıma zarar geleceğinden korkuyorum. Bir aklı evvel çıkacak ve başıma bir şey getireceğinden korkuyorum. Hergün ekranlarınızda 10 dakika gösteriyorsunuz beni. Kendim için önemli değil. Ailem ve sevdiklerim var. Onlar için üzülüyorum. Yapacaksanız doğrular üzerine haber yapın. Lütfen beni hedef göstermeyin. Mertçe habercilik yapın. Bir gün başıma bir şey gelirse bunun vebali de sizindir. Yandaş medyanın yazarları, televizyonları ve internet siteleri. Bu vebal sizindir"dedi.

Kaynak: 222Haber.com

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2018, 19:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30