Süleyman Soylu'dan önemli twitler

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu birbirinden önemli sosyal medya paylaşımlarında bulunmaya devam ediyor.

Süleyman Soylu'dan önemli twitler
banner127

Süleyman Soylu'nun bugün yayınladığı twitler şu şekildeydi;

* Biz, Kılıçdaroğlu'na ne yaptık? Biz, Meral Akşener'e ne yaptık? Biz, Temel Karamollaoğlu'na ne yaptık da Murat Karayılan onlara dost oldu, Apo onlara dost oldu biz düşman olduk?

* HDP eş başkanı; "Kürdistan'da biz kazanacağız, batıda da AK Parti ve MHP'ye kaybettireceğiz." diyor. Kılıçdaroğlu'ndan, "Edepsiz adam, Kürdistan neresidir?" dediğini duydunuz mu? Siyasette baş olmak için yola çıkan şimdi kuyruk olan Meral Akşener'den duydunuz mu? Duyamazsınız

* Bu seçim, sadece Türkiye'nin değil mazlum coğrafyaların da seçimidir. Bu seçim, fire verme değil, Türkiye'ye güç verme seçimidir.

* Saadet Partisi beni, sözlerimden dolayı Yüksek Seçim Kurulu'na şikayet etmiş. Beni şikayet edeceğine, "Kürdistan"dan referans veren HDP'liyi şikayet etsin. Edebilir mi? Edemez

* Bizim evlatlarımız dört metre, beş metre karda, Kato Dağı'nda, Tendürek'te, Kutu Deresi'nde, Faraşin'de, Şenyayla'da mücadele ediyorlar. Bana bunu söylediklerinde: "Bakanım, biz burada temizledik, siz şehirlere girmesine engel olamadınız." dediklerinde onlara ne cevap vereceğiz?

* Biz, ülkemizin güçlü yarınları için, terörle, uyuşturucuyla, ülkemiz üzerine oynanmaya çalışılan oyunlarla, sizin bize verdiğiniz güçlü destekle birlikte güçlü bir şekilde mücadelemizi sürdürüyoruz.

* Bugün yapmak istedikleri, büyükşehirlerimize fitne tohumu ekmektir. Türkiye'nin önümüzdeki dört buçuk yılını heba ettirmek için ellerinden geleni ortaya koyacaklar. Çünkü, güçlü, zengin bir Türkiye, hakkı hakkaniyeti söyleyen bir Türkiye istemiyorlar.

* Cizre Bld. Erkek Voleybol Takımı, 1. ligde. Cizre tarihinde ilk kez düzenlenen bir defileyle yöresel kıyafetler tanıtıldı. Hiçbiri tebrik etti mi, gurur duydu mu? Hayır Doğu ve Güneydoğunun bu şekilde anılmasını hazmedemiyorlar. Çünkü onların derdi Kandil, varsa yoksa Kandil.

* HDP'nin vekillerine kaç sefer söyledik, terörist cenazesine sizi göndermeyiz dedik. Terörist cenazesi başında yalandan ağlayıp da Milletimizin ciğerine hançer sokulmasına müsaade etmiyoruz, etmeyeceğiz. Bu, sizin bize verdiğiniz güç sayesindedir.

(Akif Yer - 222Haber.com)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30