Uyuşturucu tacirlerine geçit yok

Süleyman Soylu: "Mersin Limanı’nda bir haftada 1 ton 761 kg kokain yakalama başarısını gösteren Gümrük Muhafaza Ekiplerini ve tüm katkı koyan birimleri tebrik ediyorum. Uyuşturucu yakalamalarında son yıllarda, tarihi rekorlar kırıyoruz. Uyuşturucuya ve uyuşturucu tacirlerine geçit yok."

Uyuşturucu tacirlerine geçit yok
banner127

Sedat Peker'in videoları ile gündeme gelen Mersin Limanı'nda bir hafta arayla yüklü miktarda kokain ele geçirildi. Geçen hafta muz kolilerinin arasında bir ton 300 kilogram kokainin ele geçtiği limanda bu kez de 463 kilo yakalandı. Haberi önceki operasyonda olduğu gibi Ticaret Bakanı Mehmet Muş sosyal medyadan duyururken, uyuşturucunun kimler adına geldiği ve kimlere teslim edileceği konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu konu ile ilgili olarak, "Mersin Limanı’nda bir haftada 1 ton 761 kg kokain yakalama başarısını gösteren Gümrük Muhafaza Ekiplerini ve tüm katkı koyan birimleri tebrik ediyorum. Uyuşturucu yakalamalarında son yıllarda, tarihi rekorlar kırıyoruz. Uyuşturucuya ve uyuşturucu tacirlerine geçit yok" açıklamasını yaptı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30