Es-Es'ten Necati Ateş açıklaması!

2012-2014 yılları arasında Eskişehirspor formasını terleten eski milli futbolcu Necati Ateş alacaklarının geç ödenmesini gerekçe gösterip sözleşmesini feshederek kulüpten ayrılmıştı. Yargıtay da geçtiğimiz günlerde usulsüz fesih kararı vererek Eskişehirspor'u büyük bir yükten kurtarmıştı.

Es-Es'ten Necati Ateş açıklaması!
banner127

Aynı zamanda Avukat olan Eskişehirspor Başkan Vekili Mustafa Topkaya gündem düşmeyen Necati Ateş konusu ile ilgili konuştu. Topkaya düzenlenen basın toplantısında, "Necati Ateş konusunda Yargıtay’ın ihtara ilişkin tebligatın usulsüz olduğu konusunda bir kararı var. Dolayısı ile tebligatın geçersiz olması nedeniyle Necati Ateş’in sözleşme feshi de geçersiz oluyor.

Necati Ateş’in açıklamasını okudum. Avukatından almış olduğu bilgileri tam ifade edemediğini düşünüyorum. Sonuçta Necati’nin tek taraflı feshinin geçersizliğine karar verildi.

Bu çok eski bir dosya olduğu için tam bir rakama ulaşabilmiş değiliz. Yargıtayın feshin geçersizliğini onadığı doğru. Yeni bir dosya açılması gerekiyor. Bizden sonra başka bir kulüple anlaştığı için tazminat davası açabiliyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2019, 18:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30