Katkımız oluyorsa ne mutlu bize

Eda Erdem’in törende yaptığı konuşma sosyal medyanın gündemine oturdu. Erdem, “Atatürkçü, ülkesini sporu seven, adil, çalışkan, azimli ve başarılı kadınlara dönüşerek ülkemizi daha yukarıya taşıyacak günlere katkımız oluyorsa ne mutlu bize” dedi.

Katkımız oluyorsa ne mutlu bize
banner127

Voleybolcu Eda Erdem layık görüldüğü 67. Gillette-Milliyet Altınyıldız Classics Özel Ödülü ve Yılın Kadın Sporcusu ödülü töreninde yaptığı konuşma ile sosyal medyanın gündemine oturdu.

Kız çocuklarının kendilerini örnek almasından büyük gurur duyduklarını belirten Erdem, konuşmasında şunları söyledi:

“Öncelikle bu gecede birbirinden değerli ve başarılı kadın sporcu arkadaşlarımla aynı kategoride beni buluşturan jüri üyelerine, oylarıyla bu ödülü kazanmamı sağlayan sizlere, takım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Voleybol kariyerimde 20 yılı geride bıraktım. Başarılı bir sporcu olmak verilen emeğin karşılığını alabilmek çok güzel bir şey. Kız çocuklarının gözündeki yerimizin ve bu sorumluluğun gerçekten farkındayız. Atatürkçü, ülkesini sporu seven, adil, çalışkan, azimli ve başarılı kadınlara dönüşerek ülkemizi daha yukarıya taşıyacak günlere katkımız oluyorsa ne mutlu bize.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30