Her hafta daha iyiye gidiyoruz

Fatih Kavlak, "Bosman kuralları Türkiye içerisinde Türk takımları arasında geçerli değil. Bu konudaki yasal bilgilendirmeleri avukatlarımızdan aldık. Takip ettiğimiz ve gözlemlediğimiz oyuncular elbette var. Transfer yapmış olmak için transfer yapmayacağız."

Her hafta daha iyiye gidiyoruz
banner127

Radyospor'a konuşan Hatayspor Sportif Direktörü Fatih Kavlak, “İlk haftalar rakiplerine kolay kolay pozisyon veren bir takım olmadık. Rakip kaleye de çok fazla sayıda gidebildiğimiz söylenemezdi. Süper Lig’de işimizin çok zor olduğunu biliyorduk. Teknik Direktör seçiminde çok iyi bir tercih yaptık ve Ömer Erdoğan’ı tercih ettik. Kendisinden memnunuz. Güzel bir şekilde, üstüne koyarak devam edeceğimize inanıyoruz. Her hafta saha içerisinde daha iyiye gidiyoruz. Henüz devre arası transferleri konusunda net kararlar almadık. Takip ettiğimiz ve gözlemlediğimiz oyuncular elbette var. Transfer yapmış olmak için transfer yapmayacağız. Aciliyet derecesine göre hareket edeceğiz. Kesin olarak transfer yapacağız da diyemem.

Selim Ilgaz’ın sözleşmesi bu sezon sona erecek. Türkiye’de bosman kuralları yasal olarak geçerli değil. Bu sebeple aceleci davranmıyoruz. Sözleşmesi sona erecek olan oyuncular ile iletişim halindeyiz. Değerlendirmeler ve planlamalar yapıldıktan sonra gerekenler yapılacaktır. Bizimle sözleşmesi devam eden hiçbir oyuncu bizden habersiz başka bir takımla görüşemez. Bosman kuralları Türkiye içerisinde Türk takımları arasında geçerli değil. Bu konudaki yasal bilgilendirmeleri avukatlarımızdan aldık.

Ömer Erdoğan ismi öylesine seçilmiş bir isim değil. Kendisini çok iyi araştırdım. Süper Lig’de daha önce çalışmamıştı. Bunun dışında hiçbir eksiği yoktu. Kendisinin karakterini de yakinen tanıyordum. Kendisine güvendik. Görüştük ve anlaştık. Beraber çalışırken de gördük ki çok iyi bir tercih yapmışız. Ömer hocamıza ve ekibine güveniyoruz.” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30