Başkan adayları 'Gençler Kararını Veriyor' etkinliğine katıldı

AK Parti'nin belediye başkan adayları Nebi Hatipoğlu, Özkan Alp ve Hamid Yüzügüllü 'Gençler Kararını Veriyor' etkinliğine katıldı.

Başkan adayları 'Gençler Kararını Veriyor' etkinliğine katıldı
banner127

Akil Gençler Platformu tarafından  'Gençler Kararını Veriyor' etkinliği düzenlendi. Etkinliğe AK Parti Eskişehir Milletvekili Ayşen Gürcan, Eslişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp ve Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü katıldı.

 Etkinlik ile gençlerle bir araya gelme fırsatı bulan adaylar, gençlerin sorun ve isteklerini dinledi. Etkinlikle ilgili açıklama yapan Özkan Alp, "Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizle bir araya gelmek, onların sorunlarını ve isteklerini dinlemek, hayallerine ortak olup her daim onların yanında olduğumuzu hissettirmek bizim için çok önemli. Akil Gençler Genel Başkanı Delil Ateş ve değerli üyelerine göstermiş oldukları destek, ilgi ve samimi misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum. Daha iyi bir gelecek, daha iyi bir Eskişehir için hazırız kararlıyız" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30