Dikkat Çeken İsimler Var

31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimler öncesinde AK Parti aday belirleme süreci tamamlanırken,  CHP 'de ise yeni adaylar 6  Aralık 'taki Parti Meclisi sonrasında açıklanacak. Açıklanacak isimlerin bazıları ise şimdiden konuşulmaya başlandı. 

Dikkat Çeken İsimler Var
banner127

İSTANBUL'UN İLÇELERİNDE DİKKAT ÇEKEN İSİMLER

T24'ten Hülya Karabağlı'nın haberine göre; her seçim öncesi olduğu üzere kulisler yine hareketli. CHP'nin  İstanbul  için sürpriz bir isim belirleyebileceği iddiaları öne çıkarken, bazı ilçelerde ise tanıdık isimlerin yer alacağı öğrenildi. Gazeteci  Levent Gültekin 'in  Beyoğlu  ya da  Üsküdar 'da aday gösterilmesi planlanırken, İstanbul  Milletvekili   Mahmut Tanal 'ın  Sultanbeyli , CHP Genel Sekreteri M.  Akif Hamzaçebi 'nin  Beykoz ,  Gürsel Tekin 'in ise  Esenyurt  için düşünüldüğü iddiaları gündemde.  İYİ Parti 'yle devam eden görüşmeler tamamlanmadan adayların açıklanma ihtimalinin zayıf olduğu, bu doğrultuda hareket edildiği, kulislere yansıyan diğer iddialar arasında.   

KILIÇDAROĞLU, ANKARA İÇİN MANSUR YAVAŞ'A DAHA YAKIN 

Ankara  için  Mansur Yavaş 'la ilgili gelişmeler de sıcaklığını koruyor.  Kılıçdaroğlu 'nun adaylığına olumlu baktığı öngörülürken, PM'de mutabık kalınması halinde Ankara'da yeni bir Mansur Yavaş adaylığı gündeme gelebilir.  Yavaş'ın aday olması durumunda  Mustafa Kemal Atatürk 'ün 27 Aralık 1919'da  Dikmen  sırtlarından girdiği yerde bulunan Seymenler Parkı'nda Seymen Alayı ve atlılarla karşılanacağı ve adaylığını bu şekilde ilan edeceği öne çıkan bir diğer gelişme.   

İZMİR İÇİN 2 İSİM ÖNE ÇIKTI

İzmir  adaylığında kıran kırana bir yarışın olduğu öne kulislere yansıyan bilgiler arasında. Pek çok aday arasından Genel Başkan Yardımcısı  Tuncay Özkan  ve  Seferihisar   Belediye Başkanı Tunç  Soyer isimleri öne çıkarken, Özkan'ın aynı zamanda milletvekili olmasının adaylığı açısından bir engel olduğu parti kulislerinde konuşuluyor.  AK Parti'nin 7 İlde Aday Çıkarmayacağı Konuşuluyor

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30