DP'den çarpıcı ittifak açıklaması

Demokrat Parti  Genel Başkanı  Gültekin Uysal , yerel seçimlere ilişkin yaptığı açıklamada, "DP olarak, gücümüz, kuvvetimiz yettiği oranda seçim çevrelerinde aday gösterme noktasında çalışmalarımızı bir yandan yapacağız. Çünkü yeni bir seçim geçirdik. İster istemez birtakım organizasyonlarla teşkilatlarımızda yeniden düzenlemeye ihtiyacımız var." dedi.    

DP'den çarpıcı ittifak açıklaması
banner127

YENİ SİSTEM İTTİFAKLARI MECBURİYET HALİNE GETİRDİ"  

DP Genel Başkanı Uysal,  Afyonkarahisar 'daki düzenlediği basın toplantısında, yerel seçimlerde ittifak konusuna değinerek "Artık siyasal mücadele salt siyasi partilerin mücadelesi olmaktan çıktı. Çünkü, ister istemez  Türkiye 'deki mücadele yüzde 50 bandında bir birlikteliği, her cephe için birliktelik ittifakı altında ister resmi isterse fiili bir mecburiyet haline getirdi. Biz bu zamana kadar açıkçası aynı siyasi çerçevede duruyoruz. Türkiye'deki toplumsal muhalefetin meşru alanını genişletmeye ihtiyaç var. Sadece siyasal paydaşları itibariyle değil, sivil, siyasi ve iktisadi tüm unsurlarıyla beraber buna büyük ihtiyacımız var" dedi.            

 İTTİFAK TEKLİFLERİNE KAPILARI AÇTI  

Henüz bir ittifak içinde olmadıklarının altını çizen Uysal, ittifak tekliflerine açık olduklarını belirterek "Bu zamana kadar oturup konuşulmuş somut bir durum yok ama farklı bir zaman dilimi var. DP olarak, gücümüz, kuvvetimiz yettiği oranda seçim çevrelerinde aday gösterme noktasında çalışmalarımızı bir yandan yapacağız. Çünkü yeni bir seçim geçirdik. İster istemez bir takım organizasyonlarla teşkilatlarımızda yeniden düzenlemeye ihtiyacımız var." diye konuştu".

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2018, 19:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30