Dualar şehitlerimiz ve deprem kayıplarımız için okundu

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen mevlit programında, şehitlerimiz ve depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımız için dua edildi. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, “Bu güzel vatan için canlarını feda eden kahraman şehitlerimiz ve depremlerde kaybettiğimiz vatandaşlarımız için Fevzi Çakmak Mahallemizde mevlit okuttuk. Allah dualarımızı kabul etsin. Mekanları cennet olsun” dedi.

Dualar şehitlerimiz ve deprem kayıplarımız için okundu
banner127

 Tepebaşı Belediyesi düzenlediği anlamlı etkinlikler ile mahalle sakinlerini bir araya getirmeye devam ediyor.

 Fevzi Çakmak Mahallesi’nde düzenlenen mevlit programına da çok sayıda mahalle sakini katıldı. Programda dualar, şehitlerimiz ve depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımız için okundu. Etkinliğe katılan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da vatandaşlar ile bir araya geldi. Başkan Ataç, “Bu güzel vatan için canlarını feda eden kahraman şehitlerimiz ve depremlerde kaybettiğimiz vatandaşlarımız için Fevzi Çakmak Mahallemizde mevlit okuttuk. Allah dualarımızı kabul etsin. Mekanları cennet olsun. Bizler böyle birlik ve beraberlik içinde oldukça, her zorluğu aşabileceğimize inanıyorum. Hepinizin ayaklarına, yüreklerine sağlık” dedi.

 Etkinliğe katılan Fevzi Çakmak Mahallesi sakinleri de Başkan Ataç’a düzenlenen mevlit programından dolayı teşekkürlerini iletti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30