Eskişehirspor otobüsüne saldırı! Yönetim açıklama yaptı

Eskişehirspor yönetimi, bugün yapılan ve saatlerce süren yönetim kurulu toplantısı sonrası ilk açıklamayı yaptı.

Eskişehirspor otobüsüne saldırı! Yönetim açıklama yaptı
banner127

 Yönetim, takım otobüsüne yapılan saldırıyı kınadı. Futbolcular yaptığı ortak açıklamada yaşadıkları saldırı karşısında sessiz kalmayacaklarını belirterek göz dağı verdi. Takımdan ayrılan ilk futbolcu ise Hayrettin oldu.

YÖNETİMDEN KINAMA MESAJI

Alaplı maçı sonrası Eskişehir’e dönüşte, Çukurhisar mevkinde bir grup Eskişehirspor taraftarının takım otobüsünün önünü keserek oyunculara ve teknik kadroya yönelik saldırı ile ilgili açıklama yapan Eskişehirspor yönetimi, kulübün resmi hesabından şu paylaşımı yaptı: "Dün gece takım otobüsümüze kendini bilmez, Eskişehirspor taraftarı olarak tasvir edemeyeceğimiz bir grup tarafından yapılan saldırıyı esefle kınıyoruz. Konunun takipçisi olacağımızı, sezon başından bu yana şampiyonluk mücadelesi için ter akıtan futbolcularımız, yeni gelen teknik ekibimiz ve kulüp personelimizin yanında olduğumuzu kamuoyunun bilgisine sunuyoruz."

FUTBOLCULARDAN ORTAK AÇIKLAMA GELDİ

Eskişehirspor yönetiminin yanı sıra siyah kırmızılı futbolcular da ortak bir açıklama yaparak yaşadıkları saldırı dehşetini anlattı.

TAKIM HALİNDE DARP EDİLDİK

Yapılan açıklama ise şöyle:

“Dün yaşadığımız olayın korkusunu hala üzerimizden atamamanın verdiği şokla daha yeni açıklama yapmak durumunda kalıyoruz. Sezon başından beri verdiğimiz şampiyonluk mücadelesinden bir basamak olan Alaplıspor müsabakası dönüşü şehir girişine yakın bir noktada 6-7 araba ve 30-40 kişilik kendini bilmez Eskişehirspor taraftarının, Eskişehir girişi Çukurhisar bölgesinde arabaları yolun ortasında ilerlerken önümüzü kesip, zorla otobüse binip, kiminin ellerinde beyzbol sopası kiminin elinde kesici aletler ile bütün takım olarak darp edildik. Otobüsün içinde çaresiz ve savunmasız bir şekilde başımıza yüzümüze yumruklar atıldı. RESMEN BİZİ DÖVDÜLER Ölümle bile sonuçlanabilecek bir olay yaşadık açıkçası... Personel yönetici ve futbolcular ve hocalar resmen dövüldük. Futbol böyle bir şey değil. Bu sporun ruhuna aykırı ve sağlık bu hayatta en önemli Tabi ki de bunu bütün Eskişehirspor kulübüne veya taraftarına yüklemiyoruz.

GEREKLİ ADIMLARI ATACAĞIZ

Bu yaşadığımız çok farklı bir olay ve Eskişehirsporlu futbolcular olarak bu olayı sineye çekmiyoruz ve gerekli adımları atacağımızı sorumlular hakkında gereğini yapacağımızı bilmenizi istiyoruz.”

İLK AYRILAN HAYRETTİN CENGİZ OLDU

Eskişehirspor yönetiminin kınama mesajı ve siyah kırmızılı futbolcuların adeta göz dağı vererek yaptığı ortak açıklamanın ardından, Eskişehirspor’dan ayrılan ilk futbolcu Hayrettin Cengiz oldu.

SÖYLEYECEK ÇOK ŞEY VAR

Oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi: “Bugün itibariyle Eskişehirspor'dan ayrıldım. Alaplı maçından sonra otobanda 30-40 kişilik bir grup zorla otobüsün içine bıçak ve sopalarla girip bizi tekme tokat darp ettiler. Her zaman elimden gelenin fazlasını yapmaya çalıştım. Hiçbir mağlubiyet bunların bize yapılmasını haklı gösteremez. Ya biri orada yaralanıp ölseydi, o zaman içiniz mi soğuyacaktı? Söylenecek çok söz var ama benden bu kadar.”

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2024, 18:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30