Hatipoğlu'ndan Ünlüce'ye canlı yayın çağrısı

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, geçtiğimiz günlerde kendisinden TV100'de canlı yayına katılma sözü veren Ayşe Ünlüce'nin daha sonradan yayına çıkmayı reddetmesi üzerine tekrar davet ederek bir çağrıda bulundu. Hatipoğlu, "Eskişehir'in tüm sorunlarını canlı yayında yüz yüze tartışalım" dedi.

Hatipoğlu'ndan Ünlüce'ye canlı yayın çağrısı
banner127

  Hatipoğlu, sosyal medya hesabından Ünlüce'ye yaptığı çağrıda şu ifadelere yer verdi: 
"Sayın Ayşe Ünlüce, öncelikle rahmetli eşinize karşı saygısızlık sayılabilecek herhangi bir ifade kullanmadığım açık. Merhum üzerinden mağdurluk üretmeye çalışmak size yakışmaz ve fayda sağlamaz. 

İkincisi, merhum eşiniz Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nde başkan vekiliyken sizin belediyecilik tecrübeniz olmamasına rağmen aynı kuruma 1. Hukuk Müşaviri gibi önemli bir görevle başlamanız ve kısa süre içinde Genel Sekreter olmanız, dünyanın her ülkesinde etik bir sorundur. Ben belediyedeki sayısız örneği olan nepotismden bahsediyorum. Konuşmamda da yalnızca belediyecilik kariyerinizin başlamasından bahsettim. Eğer bunda bir sorun görmüyorsanız neden rahatsız oldunuz? 

Son olarak TV100'de karşılıklı tartışma teklifimi kabul etmekten pişman olduğunuz anlaşılıyor. Mevzuyu buraya getirmeden suhuletle programdan vazgeçtiğinizi söylemeniz yeterli olurdu. 

Teklifimi tekrarlıyorum: Gelin bu konu da dahil olmak üzere Eskişehir'in tüm sorunlarını canlı yayında yüz yüze tartışalım. 

Her ne olursa olsun seçim kampanyam süresince seviyeyi ve üslubu korumakta kararlıyım. Çünkü biz kavga değil, gerçek belediyecilik peşindeyiz."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30