Kazım Kurt Çatörenlilerle buluştu

Odunpazarı Belediye Başkanı ve Adayı Kazım Kurt, Seyitgazi Çatörenlilerle bir araya geldi. Seyitgazi Çatören Köyü Derneği’ni ziyaret eden Başkan Kurt, yeni dönemde gerçekleştirecekleri çalışmaları anlatarak, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Çatören halkından destek istedi. 

Kazım Kurt Çatörenlilerle buluştu
banner127

 Odunpazarı Belediye Başkanı ve Adayı Kazım Kurt, dernek ziyaretlerine Seyitgazi Çatören Köyü Derneği ile devam etti. Seyitgazi Çatören Köyü Derneği’ni ziyaret eden Başkan Kurt’a Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer’de eşlik etti. Seyitgazi Çatören Köyü Derneği Başkanı Serkan Köse, yönetim kurulu ve üyeleri ile bir araya gelen Başkan Kurt, 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlerde Odunpazarı Belediyesi’nde kendisi için, Tepebaşı Belediyesi’nde Ahmet Ataç için, Büyükşehir Belediyesi’nde ise Ayşe Ünlüce için destek istedi. 

 Dernek Başkanı Serkan Köse’ye ev sahipliği için teşekkür eden Başkan Kurt, 10 yılda Odunpazarı’nda hayata geçirdikleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. “Şimdiye kadar bir tek şaibe olmadan, bir tek dedikodu olmadan görev yaptık. Hiç kimse yanlış yaptılar, haksızlık ve adaletsizlik yaptılar, diyemez” diyen Başkan Kurt, 31 Mart yerel Seçimlerinin genel seçim kadar önemli olduğunu vurguladı. Konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Merkezi yönetimle yerel yönetim el ele vermezse, dayanışma halinde olmazsa o şehre herhangi bir şey gelmez’ sözlerine atıfta bulunan Başkan Kurt, merkezi hükümetin tüm engelleme çalışmalarına rağmen Eskişehir’de çok önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi. 

“ESKİŞEHİR'DE SON BEŞ YILDA YAPILAN EN BÜYÜK KAMU YATIRIMI!”
 Başkan Kurt, Yenikent Mahallesi’ne yapılan adı Odunpazarı Belediyesi 100. Yıl Kültür Merkezi olan kapalı pazar yeri ve kültür merkezinin Eskişehir'de son beş yılda yapılan en büyük kamu yatırımı olduğunu vurguladı. “Burası bir kültür merkezi ve pazar yeri olacak. Altında alışveriş merkezleri olacak, otoparkı olacak. Örneğin buranın yapılışıyla ilgili hiçbir borcumuz yok. Parasını tıkır tıkır ödedik. Yani belediyeyi doğru yönetirseniz bu işler çok zor işler değil. Bu yıl bunu yapan ve altı ay önce Lütfü Yüksel Yaşlı Bakım Merkezi'ni yapan bir belediyeyiz. Bir yılda  yaklaşık 30 bin metrekare kapalı inşaat alanı olan 2 tesis yaptık. Ve bunları borçlanmadan yaptık. Bu şu anlama gelir, bizi tekrar seçerseniz böyle binaları daha çok yapacağız” diyen Başkan Kurt, yeni dönemde Odunpazarı Belediyesi için yeni bir hizmet binası yapacaklarını duyurdu. İlk sene planını ve projesini bitirip, ikinci sene de binayı bitirip, belediyeyi taşıyacaklarını kaydeden Başkan Kurt, yeni bina içinde de sosyal tesisler, tiyatro ve sinema salonları olacağını belirtti. Odunpazarı’na Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) iş birliği ile otomobil yarışları pisti yapacaklarını anlatan Başkan Kurt, “Türkiye'de en büyük otomobil yarış pistini yapıyoruz. Yılda 10-15 yarış olursa turistin gelmesini sağlarız. Binlerce turist geldiği zaman burada hem turizmin canlanmasına hem de bizim hizmet sektörümüzün para kazanmasına sebep olur” dedi. 

Başkan Kurt’un ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren Seyitgazi Çatören Köyü Derneği Başkanı Serkan Köse, Başkan Kurt’a 31 Mart Yerel Seçimlerinde başarılar diledi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30