O açıklamalar MHP'yi bağlamaz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Partiyi hedef alan MHP Ordu milletvekiline Twitter üzerinden yaptığı açıklama ile cevap verdi.

O açıklamalar MHP'yi bağlamaz
banner127

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, AK Parti için 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde durumun hiç de iyi görünmediğini gerek anketlerin gerekse sokağın alarm verdiğini iddia ederek şunları söylemişti: 

"Başta Sayın Cumhurbaşkanı olmak üzere AK Parti hükümeti ve yetkililerine şunu net şekilde söyleyebiliriz: MHP, Cumhur İttifakı için bir kazançtır, kazanımdır. MHP ile birlikte girilecek bir seçimden büyük başarılar ortaya çıkacaktır, iyi neticeler, güzel sonuçlar alınacaktır. Aksini düşünmek bile istemiyorum. 31 Mart akşamı aksi olduğu takdirde birileri Külliye'de çok ağır zılgıtlar yiyebilir. Herkes aklını başına alsın."

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un yerel seçim değerlendirmeleri sonrasında konuyla ilgili sosyal medyadan açıklamalarda bulundu.

Açıklamaları MHP'yi bağlamaz

Bahçeli, 'Herkes aklını başına alsın' diyen Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ile ilgili açıklama yaptı. Bahçeli, "Açıklamaları MHP'yi bağlamaz" ifadelerini kullandı.

Bahçeli, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"  Milliyetçi Hareket Partisi politikalarının nasıl teşekkül ettiği, söz ve açıklama sınırının ne şekilde oluşup olgunlaştığı belli ve bilinmektedir. 

Parti yöneticilerimiz, parti üyelerimiz, milletvekillerimiz ve diğer teşkilat mensuplarımız belirlenmiş politik ilkelere aynen uymakla mükelleftir. 

Bu kapsamda partimizin siyasi faaliyetlerinin belirlenmesinde, parti politikalarının tezahürüyle birlikte kamuoyuna aktarılmasında Ordu Milletvekilimiz Sayın Cemal Enginyurt’un değerlendirme ve açıklamaları Milliyetçi Hareket Partisi’ni bağlamayacaktır."

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2018, 14:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30