Özkan Alp: "Belediyelerin hızlı büyümeye ayak uydurması gerekiyor"

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Alp, “Odunpazarı’nın 85 mahallesine 1 Nisan sabahı birlik beraberliği taşıyacağız ve hizmet edeceğiz” dedi.

Özkan Alp: "Belediyelerin hızlı büyümeye ayak uydurması gerekiyor"
banner127

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Alp’in toplantısına AK Partili meclis üyeleri de katıldı. Projelerine ilişkin salı günü bir televizyon programında açıklamalar yapacağını söyleyen Alp, Odunpazarı’nda aday olan tüm isimlere başarılar diledi.

“GÖRDÜĞÜMÜZ İLGİ ALAKA SAMİMİYET ÇOK ÜST SEVİYEDE”

Kampanyasının istedikleri gibi gittiğini belirten Alp, “Odunpazarı için birlik beraberlik içinde seçim kampanyamızı yürütüyoruz. Şu an kampanyamız istediğimiz gibi gidiyor. Sanayicimizle, kadınlarımızla, gençlerimizle, çocuklarımızla el ele her yerde olmaya çalışıyoruz. Gördüğümüz ilgi alaka samimiyet çok üst seviyede. Odunpazarı’nın 85 mahallesine 1 Nisan sabahı birlik beraberliği taşıyacağız ve hizmet edeceğiz” dedi.

“TEMİZLİK VE ÇÖP SIKINTISI VAR”

Odunpazarı’nda gözlemlediği sorunlara ilişkin konuşan Alp, “Biz projelerimizi peyder pey açıklamaya başladık. İlçe teşkilatımız, meclis üyelerimiz sahada. Odunpazarı bölgesinde her mahallenin sorunları ayrı ayrı ama bir olan sorunlar var. En önemli sorun sadece 71 Evler, Emek değil merkezdeki sorunlar da bir araya gelince Eskişehir’de temizlik ve çöp sıkıntısı var. Bu bütün mahallelerin ortak sorunu. Geri dönüşüm konusunda da büyük sıkıntı var. 85 mahallenin ortak derdi bu” diye konuştu. 

“KENTSEL DÖNÜŞÜM KONUSUNDA TALEPLER VAR”

 Kentsel dönüşüme ilişkin de talepler olduğunu söyleyen Alp, “İkincisi de su fiyatlarının yüksek olması. Su ve otoparkla ilgili sıkıntılar var. Şehrin merkezinde değil sadece Ertaş Caddesi’nde de Vadişehir’de de otopark sorunu var. Odunpazarı’nda kentsel dönüşüm konusunda talepler var. Karapınar’dan, Gündoğdu’ya, Huzur’a, Çankaya’ya kentsel dönüşüm ve kat artışı acil olarak gerekiyor” dedi.

“SALI GÜNÜ BİR TV KANALINDA PROJELERİMİZİ AÇIKLAYACAĞIZ”

 Salı günü bir televizyon kanalında projelerini açıklayacağını ifade eden Alp, “Odunpazarı Eskişehir’in en büyük ilçesi ayrıca Türkiye’nin en büyük organize sanayisine sahip. Organize sanayi çok hızlı büyüyor. Organize sanayi kendi imarını, alt yapısını kendisi yaptığı için, organize sanayi çok hızlı büyüdüğü için Eskişehir belediyelerinin de bu hızlı büyümeye ayak uydurması gerekiyor. Organize sanayi böyle büyümeye devam ederse şu anki trafiği arar duruma geliriz. Eskişehir’deki ortak sorunların birçoğu bunlar ama her mahallenin ayrı ayrı sorunları var. O yüzden projelerimizi hazırladık. Sayın büyükşehir adayımız Eskişehir’in geneliyle ilgili açıklamalarını yapmıştı. Biz de Odunpazarı olarak Salı günü projelerimizi bir televizyon kanalında açıklayacağız” şeklinde konuştu. 

“PROGRAMLARIMIZI ESKİŞEHİR’İN KANALLARINDA YAPMAKTAN YANAYIM”

 Alp konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Ulusalla ilgili de çalışmalarımız var ama yerel televizyonda yapmayı uygun görüyoruz. Ben Eskişehir’in Eskişehir’deki gazetecilerimizle, televizyon kanallarımızla, üniversitelerimizle, sanayicilerimizle biz bu programlarımızı Eskişehir’de yapmaktan yanayım. Onun için Eskişehir’deki kanalımızdan bir tanesinde salı günü projelerimizi açıklayacağım. Ben adayların hepsine başarılar diliyorum. Samimiyet içinde hizmet içinde birlik içinde gönüller yapmaya geldik diyoruz. Dostluk içinde seçim olsun diyorum. Bizim niyetimiz Odunpazarı’na, şehrimize hizmet etmek.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30