Erkan Koca: "Mehmet Murat Uçar'ın 1 milyon 500 bin TL'lik dosyası kapandı"

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Erkan Koca, Mehmet Murat Uçar'ın 1 milyon 500 bin TL'lik dosyasının kapatıldığını duyurdu.

Erkan Koca: "Mehmet Murat Uçar'ın 1 milyon 500 bin TL'lik dosyası kapandı"
banner127

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Erkan Koca, Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya'nın 1 milyon 500 bin TL bağış yaparak borç dosyasını kapattığını açıkladı. Koca, “Geçtiğimiz sezon devre arasında transfer tahtasını açtığımız dönemde, son olarak Trabzonspor dosyasını ödeyerek kulübümüzü büyük bir borçtan kurtarmıştık. Sonrasında son dakikada eski oyuncularımızdan Mehmet Murat Uçar mahkeme kararıyla transfer tahtasını tekrardan kapattırmıştı.
Eyüpspor'da oynayan Mehmet Murat Uçar için hem TFF başkanımız hem de Eyüpspor başkanı değerli abim Murat Özkaya’ya rica ederek, Murat Uçar’dan Muvafakatname (imza) alarak transferi açmıştık.

Bugün itibari ile Murat Özkaya başkanımız, Mehmet Murat Uçar dosyasını 1 milyon 500 bin TL ödeyerek kapattı. Eskişehirspor camiasına, taraftarlarına selamları var şampiyonluk yolunda başarılar diliyor ve maçımıza gelerek bizlerle birlikte olacaklar. Bizlerde Eyüpspor başkanım Murat Özkaya beye teşekkür eder, kendilerine de süperlig yolunda başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30