Şehir takımlarının lüks şansı yok!

Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet: “Şahıs kulüpleri istediği kadar transfer yapabilir. İstedikleri paraları harcayıp istedikleri transferleri yapabilirler. Bizim gibi şehir takımlarının böyle bir lüksü yok. Bizim kalıcı gelirler sağlayacak projeler üretmemiz gerekiyor."

Şehir takımlarının lüks şansı yok!
banner127

Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet: “Biz şeffaf bir yönetimiz. Hesap kitap işlerini merak eden kimse varsa çıksın gelsin tablolara baksın. Bu kulüp Giresun halkının takımı. Neyi kimden gizleyelim. Bizim için güven duygusu çok önemli.

Bu kulübün 60-70 milyon borcu kötü yönetildiği için olmuş. Biz 23 milyonluk bir takım kurduk. 18-19 futbol transfer ettik. 25-30 transfer haddimizi aşmak olurdu. Giresunlu çocukların da şans bulması gerekiyordu.

Şahıs kulüpleri istediği kadar transfer yapabilir. İstedikleri paraları harcayıp istedikleri transferleri yapabilirler. Bizim gibi şehir takımlarının böyle bir lüksü yok. Bizim kalıcı gelirler sağlayacak projeler üretmemiz gerekiyor.

Süper Lig'e çıkmayı Giresunspor taraflarından daha çok istiyorum. O kadar emek veriyoruz. Bu emeklerin sonucu da Süper Lig olursa bizim için çok kıymetli bir ödül olur. Futbolcularımızın şampiyonluğu istemesi ve inanması da çok güzel.

Transfer tahtasının açılıp açılmaması konusunda net bir karar vermedik. Kulübün limitlerini aşan şeyler yapmamaya çalışıyoruz. Transfere gerek var mı orasına karar veremedik. Lider takımız. Bugünü değil, geleceği düşünerek hareket etmeliyiz.” (Lig Radyo)
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30