3. Havalimanı Kurnazlığı!

29 Ekim'de  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan  tarafından açılışı yapılacak olan  İstanbul  3. Havalimanı uyanık girişimcileri de harekete geçirdi. Resmi açılış öncesi İstanbul 3. Havalimanının sosyal medyada paylaşılan "isim tahminleri" ile ilgili alan adlarının (domain) hepsi satın alındı.

3. Havalimanı Kurnazlığı!
banner127

HATIRI SAYILIR GELİR ELDE EDİYORLAR

Bir çok "uyanık" girişimcinin, ünlü kişi ve markaların adına domain hesaplarını, sahiplerinden önce alarak, bu yöntemle hatırı sayılır gelir elde ettikleri tahmin ediliyor. Domain adlarının gerçek sahipleriyle, "uyanık" girişimci arasında, domain sahipliği konusunda davalar devam ediyor.   

ALAN ADLARINI TOPLAMAYA BAŞLADILAR

Söz  konusu "uyanık" girişimcilerin hedefindeki yeni yer ise İstanbul 3. Havalimanı oldu. Resmi açılışı 29 Ekim'de yapılacak olan İstanbul 3. Havalimanının açılışına günler kala, dev merkezin adının ne olacağı merak edilirken, "uyanık" girişimciler sosyal medyada paylaşılan isim tahminlerine dayalı alan adlarını toplamaya başladı.             

İSMİNİN AÇIKLANMASI BEKLENİYOR 

Domain sorgulama portallarındaki verilere göre, özellikle bu yıl İstanbul 3. Havalimanı ile ilgili isim tahminleri konusunda domain satışlarında patlama yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep  Tayyip Erdoğan 'ın resmi açılışta havalimanının ismini açıklaması bekleniyor.  Sosyal medya forumlarında ise yeni havalimanına verilecek isim tahminleri de yapılmaya devam ediliyor. O isimlerden bazıları ise şöyle:  "İstanbul Büyük Havalimanı,  Hezarfen Ahmet Çelebi ,  Abdülhamit Han ,  Mevlana  Celaleddin-i Rumi,  Fatih Sultan Mehmet , İstanbul Havalimanı, Atatürk Havalimanı.

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2018, 11:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30