Mehmet Akif Ersoy kaza yaptı

Gazeteci Mehmet Akif Ersoy: "FSM çıkışında kaza yaptık. Daha doğrusu bizden önce bir kaza olmuş, trafik polisleri araçları durduruyordu. Hepimiz yavaşladık ama arkadan gelen bir araç sanırım 150 km ile falan bana çarptı."

Mehmet Akif Ersoy kaza yaptı
banner127

Kazanın ardından aracın görüntüsünü paylaşan ve iyi olduğunu ifade eden Ersoy, olayda ölü veya yaralının olmadığını da söyledi. Öte yandan Ersoy, yaptığı paylaşımda arkadan kendilerine çarpan aracın hızının 150 km olduğunu da belirtti.

Habertürk sunucusu Mehmet Akif Ersoy, sabah saatlerinde Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde kaza yaptı. Olay sonrası aracın görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan Ersoy durumunun iyi olduğunu belirtti.

Kazanın nasıl yaşandığını da anlatan Ersoy, "Az önce FSM çıkışında kaza yaptık. Daha doğrusu bizden önce bir kaza olmuş, trafik polisleri araçları durduruyordu. Hepimiz yavaşladık ama arkadan gelen bir araç sanırım 150 km ile falan bana çarptı" ifadelerini kullandı.

Kazada ölü ya da yaralının olmadığını ve herkesin iyi olduğunu belirten Ersoy, bir sonraki paylaşımında ise kazaya karışan aracın görüntüsünü paylaşarak "Buradan sağlam çıktı arkadaş, çok şükür" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30