Pazar günü kar geliyor!

Karadeniz üzerinden gelecek kuvvetli poyrazın etkisiyle Pazar günü, Marmara ve Batı Karadeniz başta olmak üzere kuzey ve iç bölgelerin tamamının kar yağışının etkisi altında kalması bekleniyor.

Pazar günü kar geliyor!
banner127

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan değerlendirmelere göre, halen mevsim normallerinin 6 ila 12 derece üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının Cuma günü kuzeybatı kesimlerinden başlayarak azalacağı tahmin ediliyor.

Cuma günü Balkanlar üzerinden gelecek yağışlı havanın etkisiyle birlikte sıcaklıkların hafta sonunda kuzey, iç ve batı kesimlerde hissedilir derecede (6-15 derece) azalarak, mevsim normalleri civarına ve yer yer altına inmesi bekleniyor.

Kuzey ve iç bölgeler kar yağışının etkisinde kalacak

Pazar günü Karadeniz üzerinden gelecek kuvvetli poyrazın etkisiyle Marmara ve Batı Karadeniz başta olmak üzere kuzey ve iç bölgelerin tamamının kar yağışının etkisi altında kalması tahmin ediliyor.

Pazartesi gününden itibaren kuzey, iç ve doğu kesimlerde soğuk havanın etkisini artırması ile birlikte kar yağışları aralıklarla devam edecek.

Eskişehir'de kar yağışı Pazar günü başlayacak

Eskişehir'de havanın, Perşembe günü az bulutlu ve açık, Cuma günü çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu, Cumartesi günü ise parçalı ve çok bulutlu olması bekleniyor.

Pazar günü yağışların kar şeklinde başlayıp gün içinde karla karışık yağmur ve kara döndükten sonra gece saatlerinden itibaren aralıklı kar yağışı şeklinde devam edeceği tahmin ediliyor. Maksimum sıcaklığın, Perşembe günü 17 derece iken Pazartesi 0 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2021, 12:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30