Muhasebe kayıtları yalan söylemez!

Cihan Yıldırım, “Coşkun Hoca ile yollar ayrılırken bulup buluşturdu 300-400 bin ödeme yaptı" paylaşımını yaptı. Coşkun Demirbakan'dan "Ne bulup buluşturması. 5 ay sonraya o da üçte biri, üçte ikisini de sildim ve gittim. Yazdığın rakam da, zaman da yanlış." yanıtı geldi.

Muhasebe kayıtları yalan söylemez!
banner127

Eskişehirli Gazeteci Cihan Yıldırım’ın bir paylaşımı Eskişehirspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan’ı çok sinirlendirdi.

Cihan Yıldırım, “Coşkun Hoca ile yollar ayrılırken bulup buluşturdu 300-400 bin ödeme yaptı. Önceden olsa ‘git TFF’ye yaz borca iki yıl sonra 1 milyon öde’ Bunu mu anlatsın Akgören” paylaşımını yaptı. Coşkun Demirbakan’dan cevap gecikmedi.
 

İşte Demirbakan’ın paylaşımları;
“Beni gece vakti yanlışına cevap vermek zorunda bıraktın. Ne bulup buluşturması. 5 ay sonraya o da üçte biri, üçte ikisini de sildim ve gittim. Yazdığın rakam da, zaman da yanlış. 

Son bıraktığım para kulübe 45 yıldır kazandıklarımın yanında denizde damla bile değil. Arşivler yalan söylemez. Bugün üç, beş kuruş verenlerin peşinde koşuyorsun. Bugünün parasıyla o kulübe 60 trilyon getiren insanı yalan yanlış yorumunla itibarsızlaştırmaya çalışıyorsun. Bakınız Muhasebe kayıtları. Bakınız. 43 yıl önce. Milattan önce değil. Arşiv yalan söylemez.

Eskişehirspor'a katkı veren herkese saygım var diyorsan. O zaman en büyük saygıyı şahsıma duyacaksın. Yazıklar olsun.”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30