O video 1,2 milyon kez izlendi!

Eskişehirspor bugün son derece ilginç bir şekilde Türkiye'nin gündemini sarstı. Es-Es, TT listesinde 2. sıraya çıktı. Yayınlanan video 1 milyon 200 bin kez izlendi. Binlerce yorum yapıldı. Yönetim açıklamalar yapsa da kimse ikna olmadı.

O video 1,2 milyon kez izlendi!
banner127

Türkiye Kupasında Eskişehirspor deplasmanda Çaykur Rizespor’a 3-0 mağlup oldu ve kupaya veda etti. Ancak maçtan çok karşılaşma sonrasında yaşanan bir durum Türkiye gündemini uzun süre meşgul etti. O anların videosu da an itibariyle 1,2 milyon kişi tarafından izlendi. Eskişehirspor yönetimi her ne kadar durumu yalanlayan açıklamalar yapsa da görüntüler herşeyi ortaya koyuyordu.
 

Peki bu olay neydi?
3-0 sona eren karşılaşma sonrasında Braian Samudio, Eskişehirspor’un 16 yaşındaki oyuncusu Buğra Çağlıyan’dan formasını istedi. Samudio’nın formaları değişelim talebi Buğra Çağlıyan tarafından reddedildi. Buğra’nın o anlarda yaptığı mimikler ve beden hareketleri ne kadar zor durumda kaldığını gösteriyordu. Edinilen bilgilere göre futbolculara forma değişimi yasaklanmış. Formaların başına bir iş gelirse de 250 TL maaşlarından kesilecek denilmiş. Bu iddiayı da İlhan Var da açıklamaları ile doğruladı. Samudio’ya gönderilen formanın parasını cebimden ödeyeceğim açıklamasını yaptı.

Eskişehirspor twitter isimli sosyal medya sitesinde en çok konuşulanlar listesinde ikinci sıraya kadar yükselirken, yayınlanan bu video 55 yıllık camianın içerisinde bulunduğu ekonomik darboğazın en görüntüsü oldu.

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2020, 02:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
Basri
Basri - 3 yıl Önce

Vestel ve Eti bu sayede süper reklamlarını yaptılar..

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30