Emeklilere çifte zam!

Bağ-Kur ve SSK emeklileri ilk altı aylık Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) zammı ile birlikte memur emeklilerine de yüzde beşlik zam ve enflasyon farkı yatırılacak. Enflasyon tahminleri kapsamında Bağ-Kur ve SSK'lılara yüzde altı, kamu emeklilerine de %5 + %2'lik zam gelecek.

Emeklilere çifte zam!
banner127

Türkiye'de emekli olan on iki milyon üç yüz bin kişiye sevindirici haber geldi. Buna göre temmuz ayında bütün emeklilerin hem maaş hem de her ay aldıkları ek ödemeler zamlanacak. Buna göre Bağ-Kur ve SSK emeklileri ilk altı aylık Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) zammı ile birlikte memur emeklilerine de yüzde beşlik zam ve enflasyon farkı yatırılacak. Enflasyon tahminleri kapsamında Bağ-Kur ve SSK'lılara yüzde altı, kamu emeklilerine de %5 + %2'lik zam gelecek.

Öte yandan emeklilere bir müjde daha geldi. Buna göre temmuz ayında emekliler, maaşların dışında ek ödemelerin de zamlarını alacak. Böylece maaşın yüzde dördü ile yüzde beşi oranında verilecek ek ödemenin tutarı ile birlikte yeni maaşlarını alacak. Bununla birlikte yüzde beşlik ek ödeme de emeklilere yapılacak.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2019, 17:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30