9 bin dönüm arazi su ile buluşacak

Özkan Alp, “Tarım konusunda ilçemiz çok ciddi gelişmeler kat etti. Ülkemizde ciddi bir su sıkıntısı yaşanıyor. Porsuk Barajı depolama tesislerini belediye olarak teslim aldık. 20 gündür su depoluyoruz. Tarım konusunda bir ilk yaşamak istiyoruz. 9 bin dönüm arazi su ile buluşacak.”

9 bin dönüm arazi su ile buluşacak
banner127

ES TV’de Soner Yüksel ve Arif Anbar’ın sorularını yanıtlayan Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp programda şu ifadeleri kullandı;

Özkan Alp, “Covid-19 salgını ilçemizde kontrol altına alınmış durumda. Ufak tefek vakalar elbette var. İlçe halkımız bu konuda çok duyarlı. Bugüne kadar da önemli bir sıkıntı yaşamadık. 

Et ve süt üretimi konusunda üreten bir ilçeyiz. Tarım konusunda ilçemiz çok ciddi gelişmeler kat etti. Ülkemizde ciddi bir su sıkıntısı yaşanıyor. Porsuk Barajı depolama tesislerini belediye olarak teslim aldık. 20 gündür su depoluyoruz. Tarım konusunda bir ilk yaşamak istiyoruz. 9 bin dönüm arazi su ile buluşacak. Hayvancılık, sütçülük ve tarım konusunda daha güzel hedeflere yürümek istiyoruz.

Pandemi küçük esnafları ve orta ölçekli esnafları çok önemli derecede etkiledi. İlçemizdeki esnaflarda pandemiden etkilendi. Esnafımızın her zaman arkasındayız. Bize başvuran tüm esnaflarımıza her konuda yardımcı olmaya çalışırız. Biz yapılan yardımları çok fazla duyurmaya çalışan bir belediye değiliz. Bir elin verdiğini diğer el görmeyecek felsefemiz var. Olması gereken budur diye düşünüyorum. 

Bütçesi belli bir belediyeyiz. Pandemiden dolayı hiçbir projemizi ertelemedik. Aksine yatırımlarımızı artırdık. Ayağımıza yorganımıza göre uzatıyoruz. Ekonomik açıdan bir problemimiz yok. Çay bahçeleri, millet bahçesi, futbol sahası, kapalı pazar, kafeler yapıyoruz. Belediye personelimiz de özveri ile çalışıyor. İlaçlama ve temizlik işlerinde de en ufak bir problemi yok."

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2020, 03:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30