AK Partili başkan adayları Demiryol-İş Sendikasını ziyaret etti

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp ve Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü ile birlikte Demiryol-İş Sendikası Eskişehir Şube Başkanlığı’nı ziyaret ederek, vatandaşların ihtiyaç ve beklentilerini dinledi.

AK Partili başkan adayları Demiryol-İş Sendikasını ziyaret etti
banner127

 AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, partisinin merkez ilçe adayları ile birlikte vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Bu çerçevede kentin dört yanında çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Hatipoğlu, Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp ve Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü ile birlikte Demiryol-İş Sendikası Eskişehir Şube Başkanlığı’nı ziyaret ederek, Şube Başkanı Ramazan Kaya ve üyelerle buluştu.

 Sendika üyeleri tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Hatipoğlu, vatandaşların ihtiyaç ve beklentilerini dinlerken, yaklaşan yerel seçimler öncesinde fikir alışverişinde bulundu. Hatipoğlu sendika üyelerine yaptığı konuşmada,”Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildiğim günden beri sahalardayım. Gezdiğim yerlerde olumsuz manzaralar görüyorum. Özellikle şehrimizde belediyecilik hizmetlerinin verilmesi konusunda mahalleler arasında hem imar hem de hizmetler anlamında büyük haksızlıklar var. Bizler tabii ki şehrimizle gurur duyuyoruz ancak kentimizdeki sorunlar çok birikmiş. Şehrimize gelen insanlar burayı çok beğeniyor, gerçekten de çok güzel bölgelerimiz var ama kent merkezinin biraz dışında kalan Yeşiltepe ve Gündoğdu gibi birçok mahallede sorunlarımız var. Sorunlu olan kısım güzel alanlardan kat kat fazla durumdadır. Bu sorunların başında imar, çevre düzenlemesi ve altyapı gibi hizmetsizlikler göze çarpıyor. Biz bu sorunların yanı sıra trafik ve su problemlerini de çözeceğiz. Göreve geldikten sonra 2 yıl içerisinde hanelerdeki suyu teknolojik yatırımlarla arıtıp, içilebilir hale getireceğimizi söylemiştik. Ne hikmetse bugün herkese çeşmeden su içilebilir diye mesaj gelmiş. Galiba bizim yönetim sihirli değnek değdirip içilebilir su yapmış! Buradan uyarıyorum, vatandaşın sağlığıyla oynamayın” dedi. 

 Nebi Hatipoğlu, buradaki ziyaretinin ardından Eskişehir Demir Spor Kulübü tesislerini gezdi. Demir Spor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Hünerliel’den kulüp faaliyetleri hakkında bilgiler alan Hatipoğlu, kendisine takdim edilen forma ve atkıyı teslim alarak, teşekkür etti. Ziyaret, başkan adaylarının hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30