Kadınlar Günü'ne özel Gülden Karaböcek konseri

Tepebaşı Belediyesi tarafından 8 Mart Kadınlar Günü’ne özel düzenlenen Gülden Karaböcek konserinde bir araya gelen yaklaşık 3 bin kadın keyifli bir gün geçirdi.

Kadınlar Günü'ne özel Gülden Karaböcek konseri
banner127

 Tepebaşı Belediyesi 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlediği Gülden Karaböcek konserinde yaklaşık 3 bin Eskişehirli kadını bir araya getirdi.

 Konser programına Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın yanı sıra CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Hatice Semerci, CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer, Jale Nur Süllü, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ayşe Ünlüce, CHP İl Başkanı Talat Yalaz, meclis üyeleri ve kadınlar katıldı.

“Cumhuriyet bir kadın devrimidir”

 Buluşmada kadınlara seslenen Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, “Öncelikle gününüz hayırlı olsun ama ben size 1 gün değil 365 gün vaat ediyorum. Düşündük sizleri nasıl mutlu edebiliriz? Hangi sanatçıyla mutlu edebiliriz? En sonunda Gülden Karaböcek’i uygun gördük. Kendisini yaklaşık 1967’den beri takip ederim. Gerçekten bir hanımefendi, bir sanatçı, bir usta. Onun şarkılarıyla bugün çok güzel bir gün geçireceğiz. Sizlerle her zaman günlerimiz güzel geçiyor. Bundan sonra da yine günlerimiz iyi olacak. Atatürk ‘Kadınlar yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın’ diyor. Esasında Cumhuriyet bir kadın devrimidir. Mesela 1934’te kadınlara seçme seçilme yasasını çıkarıyor. Bugün dünyanın en medeni, en zengin kenti olan İsviçre 1970’te çıkarıyor. Bakın Atatürk'ün vizyonu nasıl vizyon. Atatürk'e laf söyleyenler Allah aşkına ellerini vicdanlarına koysunlar öyle laf söylesinler. Gerçeği görmezden gelenler inanın çarpılır. Değerli kadınlarımız burada öyle güzel bir manzara var ki inanın vallahi doyamıyorum. Yolumuz açık olsun” dedi.

 Konuşmaların ardından Gülden Karaböcek konseri ile keyifli bir gün geçiren kadınlar, Başkan Ataç ile de bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Etkinliğe katılan kadınlar Başkan Ataç’a kadınlar için gerçekleştirdiği çalışmalar için de teşekkürlerini iletti.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2024, 01:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ömer
Ömer - 2 ay Önce

Konserlere boşa para harcamayın. Belediye kendi görevini yapsın

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30