Valilik uyardı! Zirai don yaşanması bekleniyor

Eskişehir Valiliği'nin açıklamasına göre, Eskişehir'in bazı bölgelerine zirai don uyarısında bulunuldu.

Valilik uyardı! Zirai don yaşanması bekleniyor
banner127

Eskişehir Valiliği ve  Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, sıcaklıkların düşmesine bağlı olarak, cumartesiyi pazara bağlayan gece Eskişehir'in bazı bölgelerinde, Kütahya, Afyonkarahisar'da don bekleniyor.

METEOROLOJİ 3 . BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ALARM VERDİ

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından sarı koduyla yayınlanan meteorolojik uyarı raporuna göre, hafta sonunda hava sıcaklıklarının düşmesine bağlı olarak 09 Mart Cumartesi gece saatlerinden itibaren Eskişehir ve Kütahya çevrelerinde hafif ve yer yer orta şiddette don hadisesi olacağı tahmin ediliyor. Hadisenin 11 Mart Pazartesi gününün sabah saatlerine kadar etkili olması bekleniyor.

VALİLİK UYARDI

Eskişehir Valiliği'nin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamaya göre, Hafta sonunda hava sıcaklıklarının düşmesine bağlı olarak 09 Mart 2024 Cumartesi gece saatlerinden itibaren hafif, yer yer orta şiddette don hadisesi beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı başta ziraî faaliyetlerle uğraşan çiftçilerimiz olmak üzere ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2024, 20:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30