Kale Seyahat'in otobüsleri kadın gücü ile yollara çıkıyor

Kale Seyahat, Kadınlar Günü kutlamaları kapsamında ulaşım sektöründeki erkek egemen iş yapısını kırarak kadın çalışanların elinin değdiği her işin güzelleştiğinin güçlü bir örneğini sergiledi. Kale Seyahat, otobüslerini kadın çalışanlarının isimleriyle donatarak dikkat çekti.

Kale Seyahat'in otobüsleri kadın gücü ile yollara çıkıyor
banner127

 Kale Seyahat, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü anısına, kadın çalışan sayısını en az 100 kişiye çıkarmayı amaçlamış, bu hedefe kısa sürede ulaşmıştı. Otobüs şoförlerinden kabin ekibine, bilet satış personeline, muhasebeye, insan kaynaklarına ve şirket yönetiminde birçok göreve kadar çeşitli departmanlarda kadın personele istihdam saplayan Kale Seyahat, geleneksel olarak erkek egemen rollerde eşit fırsatlar sunarak, tüm sektöre örnek teşkil etti.

 Kale Seyahat Satış ve Pazarlama Direktörü Erhan Güler, "Çeşitliliğin gücüne ve operasyonlarımızdaki kadın çalışanların değerli katkılarına inanıyoruz" diyor. "Kadınların gününü bu anlamlı şekilde kutlayarak, kadın çalışanlarımızın başarılarını onurlandırıyor ve herkesin gelişebileceği bir ortamın oluşturulması konusundaki taahhüdümüzü yeniden teyit ediyoruz." dedi.

 Kadın personel istihdamı hem çalışanlardan hem de müşterilerden büyük övgü toplarken, pek çok kişi Kale Seyahat'e cinsiyet eşitliği konusunda teşekkür etti. Kadın çalışanlarının isimlerinin yazılı olduğu otobüsler, vatandaşların ilgisini topladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30