Karla mücadele ekibi, göreve hazır

Odunpazarı Belediyesi, olumsuz hava koşulları ve kar yağışına karşı tüm önlemlerini aldı.

Karla mücadele ekibi, göreve hazır
banner127

 Donanımlı ekip ve ekipmanları ile oluşturulan karla mücadele ekibi, vatandaşların mağduriyet yaşamaması ve herhangi bir olumsuz durumun yaşanmaması için süreç boyunca ilçe genelinde 7 gün 24 saat kar ve buzla mücadele için görev yapacak.

 Odunpazarı Bölgesi merkezi ve kırsalda yaklaşık 102 personel, 17 kar küreme aracı, 7 tuzlama aracı, 5 hem küreme hem tuzlama aracı ve 10 kamyon ile kış boyunca olumsuz hava koşullarına karşı mücadele edecek olan Odunpazarı Belediyesi, 750 ton tuz ile buzlanmayı önlemeye çalışacak.  İhtiyaç olduğunda araç ve personel sayısı ise arttırılacak.

 Odunpazarı halkına hizmete hazır olduğunu kaydeden Belediye yetkilileri, ekiplerin vardiyalı olarak çalışacaklarını duyurdu. Karla mücadele çalışmalarının Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütüleceğini belirten yetkililer, gerekli durumlar halinde Kırsal Hizmetler, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüklerinin çalışmalara destek vereceğini söyledi. Karla mücadele ve buzlanmayı önleme konusunda vatandaşlardan da destek beklediklerini ifade eden yetkililer, vatandaşların kış boyunca olumsuz durumları 444 26 00 numaralı Halk Masası telefonundan kendilerine iletebileceklerini hatırlattı. Yetkililer, Odunpazarı Belediyesi’nin sosyal medya hesapları üzerinden de talep ve şikâyetlerin toplanacağını belirtti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30