Mazbatalarını aldılar

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından mazbatasını aldı. Tepebaşı Belediyesi Hizmet Binası’nda da bir tören düzenlenirken, çok sayıda yurttaş Başkan Ataç’ı coşkuyla karşıladı.

Mazbatalarını aldılar
banner127

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Eskişehirlilerin güvenini tekrar kazanarak, Tepebaşı, Odunpazarı ve Büyükşehir Belediyelerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden tekrar başkan seçilen Ataç, Kurt ve Büyükerşen, Adliye binasına gelerek mazbatalarını aldılar. Başkan Ataç mazbatasını, Tepebaşı İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hâkim Halil Taşlıgedik'ten aldı. Adliye önünde toplanan vatandaşlar üç başkana yoğun ilgi gösterdiler.

Tepebaşı Belediyesi Hizmet Binası’nda da düzenlenen törende, çok sayıda yurttaş ve belediye çalışanları Başkan Ataç’ı coşkuyla karşıladı. Buradaki törene, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, CHP İl Başkanı Abdulkadir Adar ve Tepebaşı İlçe Başkanı Atilay Dalgıç ile Tepebaşı Belediyesi Meclis Üyeleri de katıldı.

Başkan Ataç, kendisini hizmet binası önünde şarkılarla karşılayan topluluğa yaptığı konuşmasında; “Biliyorsunuz son 3 ay hepimiz için çok yoğun geçti. Herkesin o kadar çok alın teri var ki! Bu başarıyı hep birlikte elde ettik. 1999’dan beri Eskişehir tercihini hiç değiştirmedi. Neticede 3 belediye başkanını da Cumhuriyet Halk Partisi’nden seçerek, Eskişehir’deki düşüncenin ne olduğunu anlattılar. Bizim siyasi partilerin seçmenleriyle hiç sıkıntımız yok. Bizim derdimiz bu ülkeyi iyi yönetemeyenlerle. Bu ülkeyi iyi yönetseler desteğimizi onlara veririz. Ama maalesef iyi yönetemiyorlar. Yerel seçim olmasına rağmen, insanların düşüncelerinin ne kadar değiştiğini açıkça gördük. Önümüzdeki 5 yılda Tepebaşı’nda gelişmeler, yenilikler devam edecek arkadaşlar. Siz bize desteğinizi verdiniz, elimizden gelen projeleri yapacağız. Burada çalışma arkadaşlarımız var. Her yerde onlardan iftiharla söz ediyorum. Çünkü Tepebaşı Belediyesi’nin başarısı varsa, el birliğiyle oluyor. Muhtarlarımız var, kazandıkları için kutluyorum. Bu seçimin son 1 ayında bizi karalamak için ellerinden ne geliyorsa yaptılar. Eskişehir halkı Allah’tan bizi çok iyi tanıyor. Bizim ne kadar demokrat, laik, cumhuriyetini, Ata’sını seven insanlar olduğumuzu net biliyorlar. Eskişehir halkı o kadar güzel bir cevap verdi ki başka bir şey söylemeye gerek yok. Emeğinize, alın terinize çok teşekkür ediyorum. Bu sevgi başka sevgi. Bu sevgi hiç bitmeyecek arkadaşlar. Hepinize sağlık, mutluluk, huzur barış içinde bir Türkiye diliyorum” dedi.

Başkan Ataç’ın ardından bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ise; “Çok değerli Tepebaşı sakinleri. Sakin demek belki yanlış olur, aslında sizler içinizde büyük bir dinamizm taşıyorsunuz. Kararlılığınızı ortaya koyuyorsunuz. Aynı zamanda en iyiyi seçme niteliğinizin ne kadar yüksek olduğunu gösteriyorsunuz. Tepebaşı Belediye Başkanlığı için sevgili kardeşim Ahmet’i ve partinin listesinde gösterdiği meclis üyelerini seçtiniz. Sağ olun var olun bu seçiminizden dolayı. Tepebaşı Eskişehir’in gelişen yüzlerinden bir tanesi olan bir tanesidir, parlayan bir yıldızdır. Sürekli gelişmeye devam ediyor. Eskişehir her gün bir sıçramayla devam edip gidiyor. Tepebaşı halkının ayrıcalığı da var; her şeyin en iyisini en güzelini istiyor. Bunun için sizi ayrıca kutluyorum. Bir seçim geçirdik. Hatta seçimin ertesi gününden itibaren tüm rakiplerimiz bizleri tebrik ettiler, ‘Siz kazandınız, bizi desteklemek düşer’ dediler. Ama 2 gün geçmedi, reislerinden emir aldılar ve en küçük yerde bile itiraz ettiler. Bu süreçte ne yaptıklarını sizler iyi biliyorsunuz, gazeteler yazıyor. Tepebaşı’nın bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da başarılı olacağına inanıyorum.  Hayırlı uğurlu olsun. Güzel bir 5 yıl, pırıl pırıl bir 5 yıl diliyorum. Kış mevsiminde bile bahar olan bir şehir olacaksınız” şeklinde konuştu.

Belediye binası önünde düzenlenen tören, çektirilen hatıra fotoğrafı ile son bulurken Başkan Ataç; Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı’yı, CHP İl Başkanı Abdulkadir Adar ve Tepebaşı İlçe Başkanı Atilay Dalgıç ile Tepebaşı Belediyesi Meclis Üyelerini makamında ağırladı.

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2019, 21:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30